Tekil Mesaj gösterimi
  #11 (permalink)  
Alt 09-29-2007, 08:33
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
From: akbasvehbioglu
To: gokcekaktar@hotmail.com
Sent: 09 Eylül 2007 Pazar 02:59
Subject: lütfen sonuna kadar okuyun

Merhaba İbrahim Bey,

Lütfen yazımı sonuna kadar okuyun.

Ben 43 yaşında bir bay öğretmenim. Yaklaşık 15 yıldır mide ve barsak rahatsızlıkları çekmekteyim. Bu alanda bir çok doktora gittim. Değişik tetkikler yapıldı. Endeskopi, rektoskopi, kolonoskopi, sizin anlayacağınız, fotokopinin dışında hepsi yapıldı. Değişik ilaçlar verdiler. Kullandım, ama hiçbir faydasını göremedim. Daha doğrusu, kullandığım sürece iyiyim. Ama ilaçlar bitince rahatsızlıklarım tekrar başlıyor. Midemde helicobact-pylori, kalın barsakta iyi huylu polip, rektumda iç hemeroid falan çıktı. Bu arada, bende gittikçe sıklaşan ve her defasında da ağır atlattığım üst solunum yolları enfeksiyonları başladı. Şöyle ki bir ara astım dahi olmak üzereydim. Ventolin gibi iki ayrı puff kullandım. Ben her doktora gittiğimde, özellikle araştırma hastanelerinde, sindirimle üst solunum yollarının birbirleriyle bağlantılı olduğunu, yada "bendeki öyle bir rahatsızlık ki üst solunum yollarıyla da bağlantısı var. Çünkü biri başladığında hepsi birden bastırıyor ve ben hastalığımın nereden kaynaklandığını anlayamıyorum." diye söylediğimde özellikle gastroenteroglar benim yanıldığımı söylüyorlardı. Üstelik son yıllarda reflü de ortaya çıktı. Bu akşam tesadüfen google'da "mide rahatsızlıkları ve alternatif tıp" diye girdiğimde sizin sayfanız karşıma çıktı. Ve yine tesadüftür ki, Histamin Intoleranz, HIT başlıklı yazınızı okuma fırsatım oldu. Bu yazınızda %90 benim rahatsızlıklarımı anlattığınızı gördüm. Sahiden de bağışıklık sistemimde zayıflık var gibi. Bunun nedenlerinden birinin de 15 yıl önce basit gripten dolayı düzensiz ve sıkça aldığım antibiyotiklerdir diye düşünüyorum. Sonuçta, beni doğrulayan birisinin çıkması beni çok sevindirdi. Aslında ben rahatsızlıklarımın hem sindirim, hem de üst solunum yollarıyla birlikte hareket ettiğini biliyordum ama öncelikle tedaviye hangisinden başlamam gerektiğini bilmiyordum. Bu rahatsızlığım her ortaya çıktığında yeni bir rahatsızlık da kendini gösteriyor. Örneğin kulaklarım da çınlamaya başladı. Özellikle reflü olduğunda ve çok uykusuz kalığımda çınlamam daha çok artıyor. Sizden ricam, çok masraflı olmadan, beni bu sıkıntılardan kurtarabilecek ilacınızı önerebilir misiniz? Ben sadece gökçek toksininin yeterli olacağını anladım. Ama sizin de düşüncenizi ve tavsiyenizi öncelikle almak istedim. Eğer beni bu sıkıntıdan gerçekten kurtarırsanız, size çok minnettar kalır ve sizi bana benzer durumda olan, yada ileride olabilecek tanıdık kişilere seve seve tavsiye ederim. Bu konuda ikna kabiliyetim iyidir. Ama bu işe tabi ki öncelikle benim inanmam gerekiyor. E-mail adresime en kısa zamanda cevap yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
mrb

Evet tonik mide ve bağırsakalarınız için idealdir, fakat bağırska florası o kdar tahrip olmuşki, bağırsak florasını optimum seviyeye yükseltmek vede bağışıklık sitemini güçlendirmek ve vücudu arıtmak için Gökçek İksiride almanız gerekecek. Gökçek İksir artı tonik ikisini birlikte kulandığınızda en kısa sürede raahtszılıklarınız yavaş yavaş azalır ve 4-5 ayda iyileşirsiniz. Gökçek Toniki 4-5 hafta, fakat iksiri 4-5 ay kualnmanız gerekbilir. İksirin bir şisesi 2 litre ve tonikin bir şişesi 4,5 litre ve 9 günde bitmesi gerek.