Alıntı:
From: Bünyamin SÖZER
To: gokcekaktar@hotmail.com
Sent: 29 Eylül 2007 Cumartesi 12:32
Subject: mantar, egzema hakkında bilgi
Sn.İbrahim Bey,
İnternet sitenizi inceledim. Fazla uzatmadan derdimi anlatacağım. 29 yaşındayım. Saç diplerimde aşırı yağlanma var. Kaşıntı, kepeklenme ve hatta yaralar oluşuyor. Uzun yıllardır çekiyorum bunu. Deri Hastalıkları Uzmanı na gittim. Saçlar için Beklazon losyon yazdı. Kullandım. Bittikçe tekrar aldım. Ama nafile. Uzun süre kullanmama rağmen bir sonuç alamadım. Şu an başımın ön tarafında alnımın bitiminde saçların başlangıç yerinde, sağ ve sol kulak üstlerinde ve arkalarında ve de ensemde yaralar mevcut. Banyo da zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Hergün saçımı yıkamama rağmen 1 gün içinde sanki hiç yıkamamışım gibi oluyor. Kulak içlerinde de kabuklanma olmaya başladı. Ayrıca kaşlarımda ve sırt bölgesinde. Özellikle sırt bölgesindekiler kaşıntı yapıyor. Psoderm ve Psovate krem kullanıyorum. Bir nebze azaltıyor. Sonra tekrar devam... Ama ben BIKTIM. Tamamen kurtulmak istiyorum. Sizin diğer bitki uzmanlarından farklı olduğunuzu düşünüyorum. Bu sorunun içten geldiğini karaciğerden felan) bende tahmin edebiliyorum az çok. Ama ben bilirkişi değilim. Tek bildiğim artık bu yaralardan, kaşıntıdan, yağlanmadan kurtulmak istediğim. İnanın berbere gitmek istemiyorum utanıyorum artık... Zeytinyağlı, kükürtlü, defneli sabun....kudret narı...beklazon...psoderm..hepsini denedim... Çare olmadı...Lütfen yardımcı olun..
Kolay gelsin, iyi günler...
|
Derideki problemlerin sebebi bağırsak florasının bozulmasıdır. Bağırsaklar besinlerdeki vitamin, mineralar ve enzimleri değerlendiremezse problemler çıkar. Mide ve bağırsakalr tedavi edilince diğer problemler kendiliğinden yok olur. Bu probleme karşı Gökçek İksir ve Gökçek Tonik kulanmanız gerekir.