Tekil Mesaj gösterimi
  #15 (permalink)  
Alt 09-30-2007, 10:54
hatice52 hatice52 Çevrimd???
Acemi

hatice52 is on a distinguished road

Alıntı:
sertap´isimli üyeden Alıntı
Yumurtalık Kisti

Hamile plamayan bayanların Gökçek İksiri ile doğal olarak hamile kaldıklarını ve yumurtalık, rahim ve vajinadaki iltihap, ceraha ve kisti temizlediğini duyunca denemek istedim. Doktorum sağ yumurtalığımda 3 adet ceviz büyüklğünde kist olduğunu söyledi. 4 Çocuktan sonra haliyle karın altında şişlik oluyor. Gökçek İksiri denedikten sonra adet anormalikleri başladı, çok yoğun, uzun süren ve dört haftada değilde 2-3 haftada adet görüyordum. Korktum ve ibrahim beyi aradım. Etkisi oluyorsa tepkiside olur korkmayın dedi. Yakında adet anormalikleri normale döner dedi. Aradan 3 ay geçti ve kadın dıktoruna muayene olduğumda kistlerden birinin tamamen eridğini ve diğer ikisininse yumşayarak biraz küçüldüğünü söyledi. Ve bu normal olarak olanaksız dedi. Karın altındaki şişlikse adeta yok oldu. Ben çok memunum ve 3-4 ay daha Gökçek İksirini kulanmayı düşünüyorum.
Sertap Hanıma bu yazdıklarının gerçek olup olmadığını sordum o da evet doğru dedi. Bende ama çok büyük iki adet miyom var bunlardan biri 3 cm diğeri 7 cm çapında iyileştirimi pek ümitli değildim. Amaliyat olmaktan çok korktuğumdan bir deneyim dedim. Gökçek İksirini 3 ay dendim bir etkisini görmedim. İbrahim beyi aradım miyom ve yağ bezinin tedavisi zor zaman alıyor sabredin dedi. Dediklerini yaptım 6 ay oldu küçük miyom eridi yok oldu, büyüğü ise çok küçüldü. Tahminime göre bir 3 ay daha kulanmam gerekecek.