Alıntı:
To: hasan111@hotmail.com
Subject: Re: selamlar
Date: Sat, 28 Sep 2007 08:17:20 +0300
Merhabalar. dogaltedavi.net sitesindeki forumda sosyal fobi ile ilgili yazinizi okudum ve kendimden birseyler buldum sanirim. Ben liseden sonra çok zayıfladım ve bu zayıflık benim yüzümün incelmesini ve kötü görünmesini sağladı. Bu ana kadar yakışıklı görünen bir insandım ve herkes begenisini bana soylerdi ve bu da benim hoşuma giderdi. Ne zaman ben çok zayıfladım ve kimse beni farketmemeye başladı ben kendimi o zaman çok kötü hissettim. Artık karşı cins benimli ilgilenmiyor, yokmuşum gibi davranıyor ve bende artık aynaya baktığımda kendimi çok kötü hissediyordum.
Bu zayıflık bu şekilde 6-7 sene devam etti ve benim en güzel gençlik yıllarımın bu şekilde geçmesini sağladı (17-24). Ben nerdeyse hic uzun süreli bir kız arkadaş birlikteliği yaşayamadım bu yüzden. Bu benim toplum icinde özellikle masalı toplantılarda konusamamama da neden oldu, hep kaçmaya başlamıştım artık insanlardan. Üniversite de sigarayı bırakmamla birlikte kilo almaya ve tekrar iyi görünmeye başladım ama artık 25 yaşına gelmiştim. Belli değerlerim olmuştu ve sosyal olarak zayıf bir karakterdim artık.
Şu an 27 yaşındayım ve sosyal olarak hala o zamanların yarasını taşıyorum diyebilirim. Kız arkadaşım olamıyor bir türlü çünkü bir korku var, aşamadım onu. Topluluk içinde kendine güvenerek konuşamamak çok yoğun olmasa da hala var. Ben bunun üstesinden gelmek istiyorum. Bir iki yol gösterme bana çok faydalı olacaktır. Önereceginiz kitap falan varsa bilmek isterim.
Benim bu sıralar iyi bir firmaya geçme durumum var. Orada yepyeni bir hayatım olacak ve bana verilecek sorumlulukarın üstünden (yurtdışına gitmek ve insanlarla hep diyalog halinde olmak) bu gibi zayıf yönlerimi yenmiş bir insan olarak üstesinden gelmek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
|
Bağırkalardaki mantarlar toksik maddeler üretir, bu toksik maddeler kana geçer ve oradan başta beyin olmak üzere bütün hormon bezleri ve diğer organalara zarar verirler. Bu nedenle bağırsakların arınması temzilenmesi gerek, bunun için Gökçek tonik ve vücudun arınması için Gökçek İksir gerekir. Sinr ssitemini güçlendirmek içinde Gökçek Sinir çayı gereklidir. Şayet mide ve bağırsaklarınızda problem varsa bunu bilmek isterim. Ona göre daha doğru bir önmerim olabilir. KABIZLIK, İSHAL, HAZIMSIZLIK VE YEMEKTEN SONRA ŞİŞKİNLİK VAR MI DİLİNİZİN ÜZERİNDE BEYAZ BİR TABAKA VAR MI?