Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 10-03-2007, 10:30
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

03.10.2007 tarihinde ibrahim gökçek <gokcekaktar@hotmail.com> yazmış:
Bozli bey bu vatandaş haklı oalrak bana inanmıyor ona cevap yazarsanız memun olurum

Alıntı:
From: barak berrak
To: gokcekaktar@hotmail.com
Sent: 03 Ekim 2007 Çarşamba 03:56
Subject: rica sorular ve ürün talebi

Sayın ilgili,
Sitenizi internette buldum. Size ankaradan yazıyorum
Ben herpes genital hastasıyım ve neredeyse sürekli bu semptomlardan taşıyorum. İlaç kullanınca kısa ssüre geçiyor ancak sonra yine aynı hikaye yeni baştan.

Sitenizi inceledim ve benim durumumda olan bir çok kişiye "olur zararı yok geçmiş olsun gökçek iksir kullanın geçer demişsiniz ayrıca bir de sürekli yaptığınız bir uyarı var ki ilk 2-3 hafta artabilir sonra geçecek." Olay bu kadar basit mi? Eğer öyleyse siz neden şu an modern tıbbın tedavi edemediği virüsleri tedavi eden kişi olarak bilimdeki ve tarihteki muhteşem yerinizi almadınız. Kim istemez böyle bir payeyi. Dünya durdukça bilinen bir kişi olmayı.

Sorunuma gelince Ben evliyim ve eşimle cinsel hayatım yok denecek kadar az.
Sizden iki ricam var ilki bana bu ilaçları kullanıp size telefon veya adresini veren kişilerin telefon veya adresini (ankara olursa iyi olur olmazsa ankara dışı da olur) vermeniz. Onlarla konuşup karar vermek istiyorum. Olumlu izlenim alırsam ilaçlarınıza %10 fazladan para ödemeye de söz veriyorum.

Şimdi Allah rızası, önemli bir kavram ancak sizde takdir edersiniz ki bu dönem kimin allah rızasını aradığı kimin cebinin razısını aradığı belli değil. Sizden bir insan olarak ricam şu;
umudum tükeniyor
boşanmanın eşiğindeyim.
İki yıldır ihanet etmiş olmanın (o ilişkiyi kurduğum dönemde bana lanet olsun ki zaten allah lanet etti ki bu hastalığı verdi bana) ve eşimden ve cinsellikten uzak durmanın hem bedenen hem de manen beni yıktığını bilin.
İşyerimle kavgalıyım, amirimle kavgalıyım bir çok iyi arkadaşımla küstüm Kaç defa intiharın eşiğinden döndüm.

Para önemli değil evim yok ama arabamı satıp öderim. Ancak bana biliyorsanız çözüm yolu gösterin. Umudumla para kazanmayın. Başkalarının umutlarını çalanların umutlarını çalan ya da alan biri elbet çıkar bilirsiniz.
Sizden ricam bana yardımcı olmanız. diyetim, yiyeceklerim yemeyeceklerim yapacaklarım ve yapmayacakalrım ve her ay tekrarlayan bu hastalığı yenmem için gereken ilaçlar, kullanım süresi, kullanım sıklığı ve ücretini yazmanız. İlacı almakiçin özellikle istanbula gelip sizinle tanışmakistiyorum
Ayrıca yakın bir arkadaşımın da genital siğil sorunu var o bitkisel tedaviye inanmıyor. Beni iyi edin ilaçlarınızı ona iki katına ben alacağım. Daha da önemlisi ailemden biri de HCV hastası hem de çok yakınım. onun için milyarları gözden çıkardık zaten yeterki bunu yapabildiğinizi bana gösterin.

selamlar
lexrt
From: bozli
Merhaba
ucuk icin hangi ilaçları kullanıyorsun ?
Bende senin gibi kararsız kaldım, kullanıp kullanmama konusunda
Ama ilaçlarda bir fayda alamayınca kullanmaya basladım
Kullanmaya basladıktan sonra
5-10 gün iççinde ucuklarda artma oldu (ibrahim bey'in Web sitesinde bahsettiği gibi ve şimdi geçmeye basladılar.
Aklına takılan sorular olursa bana mail atabilirsin