Alıntı:
|
israfil´isimli üyeden Alıntı
merhabalarr ben 23 yaşındayım ve benim 5 yıldır yılda 2 yada 3 kez saçlarım para şeklinde dökülüyor gitmediğim doktor kalmadı artık bu hastalık bende yer yaptı kortizonlu iğneler vurundum kremler losyonlar kullandım neredeyse bütün tedavi yöntemlerini denedim.hatta şuan biorezonans tedavisi alıyorum ama geçen yine saçımda ufak bir yer açıldı bende bu hastalığı araştırırken siteyi ziyaret ettim okudum bana tavsiyeleriniz nedir?birde stres büyük etkenmi bu hastalıkta gerçekten?
|
Mrb evet stres bir etken, fakat bağışıklık sitemi güçlü olduğu zaman stres nedeniyle saçkıran olsada bu durum hemen düzelir. Eğer mide ve bağırsaklarda problem varsa bağışıklık ssitemi kendini toparlıyaamz ve saçkıran problem olmaya devam eder. Bağışıklık ssiteminin % 85' bağırsaklardadır. Gökçek İksir bağışıklık sistemini güçlendirir ve saçkıran problem omaktan çıkar. Eğer bağırsaklarda mantar varsa o zaman Gökçek Tonikte kulanmak gerekir. Tedavi sürecini hızlandırmak için biotin hapının da kulanılmasında fayda vardır.