Kronik Ürtiker ve Anjiyodem
mart 2005 tarihinden itibaren kronik ürtikeri çekmekteyim bu rahatsızlığı yaşadığım süre içinde sosyal yaşantım ve yaşam kalitem düştü geçen zaman içinde çeşitli tedaviler denendi bunların çoğu ayakta tedavi şeklindeydi 2 sene evvel 20 gün yatarak tedavide gördüm 3 eylül 2007 tarihinde tekrar yatarak tedaviye karar vermiştim. çevremdeki dostlarım bu kararımı duyunca bir kerede bitkisel ilaçlar ile tedaviyi denememi söylediler.1 eylül 2007 cumartesi günü internette bu konuyu araştırmaya başladım ilk karşıma çıkan gökçek aktar oldu.2 eylül 2007 pazar günü telefon ederek sayın ibrahim gökçek beye eşimle görüşmeye gittik sayın ibrahim bey bana benim hastalığımı inanılmaz bir netlikte anlattı eşim ile ben çok şaşırmıştık.o anda tedaviye bitkisel ilaç ile devam etmeye karar verdim. tedavime gökçek iksir ve gökçek tonik ile başladım bu arada sabah akşam ilaçlarımada devam ettim.son bir haftadır kullandığım ilaçlarıda bıraktım.ayrıca ibrahim beyin tavsiye ettiği mantar çayıda vardı onuda ilave olarak kullanıyorum.tabiki bu tedavide yeme içme konusunda ibrahim beyin tavsiyelerine uymakda şart.ben bu hastalığı yıllardır çektiğim için söylediklerine aynen uydum.şükürler olsunki şu anda çok iyiyim .gökçek iksir ve gökçek toniki bir süre daha kullanacağım. mesajımı niye bukadar uzun yazdığıma gelince duygularımın iyi anlaşılması için.en azından bu hastalığı çeken insanların ümitlerini kesmemeleri için bir mesaj verdim.sayın ibrahim gökçek beye de saygılarımı ve sosuz teşekkürlerimi sunuyorum. daima sağlıkla kalın alican.
Konu igokcek tarafından (06-10-2008 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir..
|