10-17-2007, 21:47
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
|
kimyager68´isimli üyeden Alıntı
Teşekkürler İbrahim Bey Ben 2 aydır Gökçek İksiri kullanıyorum + ankilozon spondilit çayı İksiri düzenli olarak kullanmama rağmen çayı kullanamıyorum işten dolayı ama iksirin çok faydasını gördüm ilk başladığımda 8-10 gün ağrılarım arttı evet ama daha sonra o günden beri çok rahatım ayrıca ilk başlarda diyetlere de çok özen gösteriyordum ama zamanla ağrıların olmamasının verdiği rehavetle diyeti de tam olarak kullanmıyorum.Hiç ağrı olmuyor mu derseniz bazen oluyor evet ama ibrahim beyin dediği tedavi süreci 5-6 aymış iksirim bugün yarın bitecek tekrar iksir isteyecem ayrıca annemde bağırsak koliti var onada iksir+tonik+kolit çayıo getirtecem ikimzi beraber içeriz inşallah.Annemde iyi olur inşallah.Hatta ben toniği de içmeyi düşünüyorum herhangi bri yan tesiri olur mu İbrahim Bey?Gerçekten Allah razı olsun inşallah tamamen atlatırım da bildiğim herkese yayarım hatta bir hakim bey var bizim vilayette abim söylemiş ben sonuç alırsam o da isteyecek a.s hastası ben hiç durmasınd edim ama.Haa birde bende futbol hastalığı var 5-6 ay tedavi sürecini tamamladıktan sonra oynamamda bir sakınca olur mu?
|
Mrb
Kimyager bey Gökçek İksir evet etkili ve arıtıcıdır, faakt çayıda düzenli içmeniz gerek ancak bu şekilde tedavi süreci kısalır. Tedavi olduktan sonra futbol oynarsınız tabi bir problm olmaz, aksine iyi olur. Tabii ki önce kendinizi pek yormadan yavaş yavaş alışmanız gerek
Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.
Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet
Konu igokcek tarafından (06-09-2008 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir..
|