Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 10-20-2007, 09:39
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
oguz erdem´isimli üyeden Alıntı
İbrahım Bey merhabalar ,ben yaklasık 10 yıldır urtıker hastasıyım.benım urtıkerlerım kıs aylarında cıkıyor.mart-nısan aylarında urtıkerler kendılıgınden gecıyor,yalnız antıhıstımakları devamlı alıyorum.bu hastalıkta gıtmedıgım yer ve yaptırmadıgım tahlıl kalmadı. troıd bezlerımın az calıstıgı ve bunun ıcın tefor ılacı ıcıyorum.tefor ılacına ılk basladıgımda 3 yıl hıc urtıker cıkmadı.cıldıye doktorları troıd bezlerımın az calısmasından dolayı urtıkerlerın cıktıgını soyluyorlar.en son gittigim cılt doktoru da ıctıgım tefor ılacının mıktarının artırılması veya azaltmam gerekmesını soyledı.sıze uzun yazmamın sebebı benım yıl boyunca urtıker olmadıgım ve sızın bana tam olarak neler kulanmam gerektıgını yapmamı bıldırmenız ıcındır.acele cevap verırsenız sevınırım.
Özdür bey problem değil ilk 10 günde iyileşme olmazsa paranızı iade edeceğim. Tmm. Bakın midede haliko bakter pylori ismili bakteri varsa veya bağırsaklarda mantar ve zaralı bakteri varsa bunlar yoksik madde üretir bu toksik maddeler kana geçer ve allerjiye sebep olur. Mikropların üretmiş olduğu toksik maddelerden biride histamindir bu histamin damrları, bronşları ve hücreleri sıkara büzer ve hücreler beslenemdiğinde büyümek zorunda kalır ve büyürken sert olan hücre memebranından içeri geçmemesi gerekn maddeler geçtiğinden alerji ortaya çıkar. Bakteri ve mantarlardan kurtulmadıkca alerjiden kurtulaamzsınız. Artı doğru beslenmek gerek, hamurlu ve tatlı mantarların ana besinidir.

Konu igokcek tarafından (10-20-2007 Saat 10:33 ) değiştirilmiştir..