Sedef Hastalığı
1994 de yakalanadığım sedef nedeniyle doktor doktor dolaştım.O günden bu güne kadar kulanmadığım ilaç kalmadı.Kulandığım ilaçlar bende eklem romatizmasına sebep oldu.Kimyasal ilaçlardan medet ummayın bir faydassını görmezsiniz.Kimyasal ilaçlar hastalığı azdırıyor ve başka rahatsızlıklara sebep oluyor.Annem vücudumdaki sedef lezyonlarını temizlemekten çok muzdarip oluyordu ve benim için ALLAH'a dua ediyordu.Herbalist veya Aktar odluğunu söyleyen çok kişinin ilaçını kulandım.Bir fayadasını görmedim.Kazancımı hemen hemen bu sedefe yatırdım.Sedef vücudumun hemen hemen % 50'sini kaplıyor.İnternette arama yaparken İbrahim Bey'in sitesini gördüm onunla tanıştım ve inanadım.Gökçek İksirini kulanmaya başaldım.Gökçek İksiri kuanalı sadece 3 hafta oldu.ALLAHIM'a hamd u senalar olsun rahatszılığım % 80 iyileşti.İbrahim Beye ne kadar teşekkür etsem az.Burada ben bu yazıyı onun reklamını yapmak için yazmıyorum.Benim gibi sedef hastası olan binlerce insana yardımcı olmak için yazıyorum.Sedefin nasıl bir hastalık olduğunu ancak yaşayan bilir.
Konu ekremerdel tarafından (10-25-2007 Saat 07:26 ) değiştirilmiştir..
|