Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 11-01-2007, 20:26
Dilara Dilara Çevrimd???
Acemi

Dilara is on a distinguished road
Standart gıdalara karşı alerjim var kızarıyorum

merhabalar,

3 aydır gıdalara karşı alerjim başladı, salçalı yemekler, domates, çikolata, kuruyemişler, her çeşit yağda kızartılmış yemekler, tulumba türü kızartılmış tatlılar, bal, süt, kaymak gibi ürünleri tüketemiyorum. ya alev alev kızarıklar yakıyor ya da kaşındırıyor. %80 oranla yakıyor. ya da sadece sönük kızarıyorum. sürekli diyetteyim, 1 kutu anti histamin ile 1,5 kutu atarax aldım. ama fayda etmedi. vücudum hafif oda soğukluğunda bile kiremit kırmızısı oluyor bazen sarımtrak bir renk alıyor. çok sıcakta yine kızarıyorum. kırmızı püskürtme boya gibi oluyor yataktan kalktığımda tenim. derime baskı yapan nesneler kolay iz bırakıyor. bu rahatsızlığın ardından ellerimde damarların yanında kırmızı örümcek ağlı kılcallıklar oluştu. artarak da devam ediyor. hatta ayaklarımda da oluştu. derim normal renginden kırmızı. bazen kirli bir görüntü arzediyor. derimde küçücük sivilceler hiç eksik olmaz oldu. ellerimde derim transparanlaştı mor haleler ve kırmızı haleler oluyor küçük küçük... bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?

bir dizi iç hastalık tetkiki yapılıyor henüz bir şey çıkmadı. bazı romatizmal tetkiklerden geçiyorum.

Rahatsızlığınızın sebebi Kurdeşen. Her türlü alerjinin sebebi bağırsaklardaki mantarlardır. Peynir, hamurlu yiyecekler, tatlı, siyah çay, kahve, kola ve meyve suları mahzurludur.Tatlılar mantarları azdırır. Hamurlu yiyeceklerde şekere dönüştüğünde özelikle akşamları hamurlu yememeniz gerek. Gökçek İksir ve Gökçek Tonikle tedavi olmanız mümkündür. Takriben 5-6 hafta tonik ve 5-6 ay iksir kulanmalısınız

Konu igokcek tarafından (11-02-2007 Saat 07:40 ) değiştirilmiştir..