Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 11-19-2007, 16:21
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
From: ali kaya
To: gokcekaktar@hotmail.com
Sent: 13 Kasım 2007 Salı 12:07

sayın hocam selamlar,alternatif tıp ile modern tıp birlikte kullanılmasından veya sadece alternatif tıp çok iyi sonuçlar verdiğini izliyorum.Kısaca benim geçmiş problemimden bahsettikten sonra benim sorunama gelecem.Uzun yıllar yoğun iş temposu ve strese dayalı yüksek tansiyon (özellikle küçük tansiyon)hastasıyım.ilaçla denegede tutulmaktadır.yaklaşık 10 yıldır da ilaç kullanıyorum. onun dışında hiç bir fiziki şikayetim yoktu taki 2006 nisan ayında geçirdiğim kan sehirlenmesine kadar.bakla ve metal oksidasyonu sonucu hemorize maruz kaldım .tedavi sırasında safra da çamura raslandı. rahatsızlık vermiyorsa sorun yok denildi.aynı zamanda mide şişkinliğine ve yoğun gaz spazmlarına maruz kaldım.kolesterol da anarmol oldu.ürik asit de yüksek olduğu tespit edildi.ürik asit ve kolesterol tedavisinden sonra bir yıl şikayetim olmadı.geçen rütin kontrole gittiğimde kolesterol ve ürik asitin tekrar yükseldiği görüldü ve tedavisi için ilaç verildi.birkaç gün önce mide de yoğun gaz spazmı yaşadım ve bugün doktora başvurdum.Sonuçları henüz görmedi ama ultrason sonucunda safra da 8-9mmc lik 7-8 adet taşın olduğu tespit edildi.çamur taşlaşmış.Bun dan kurtulmamnın yolu var mıdır.yoksa ameliyat mı olacam.şu an için rahatsız vermiyor ama taş oluşumu beni rahatsız etti. ilginize şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar
ali kaya
İngiliz tuzu ile tedavi olsursunuz safradaki taşlar temizlenir.Fakat asıl problem midenizde halikobakter pylori veya bağırsaklarınızda mantar olup olmadığıdır.Bu konu netliğe kavuşursa o zaman tedaviniz kolaylaşır.