Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 11-20-2007, 07:54
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
aftor´isimli üyeden Alıntı
2007 dinin ocak ayında bi polar hastalığına yakalandım,seraqual ve lityum kullanmaya başladım,aradan 2ay geçtikten sonra kaşıntım başladı,doktora gittim lityumu bıraktırdı.kaşıntım yine geçmedi..vücudum yanarak kaşınıyordu ama iz falan yoktu.doktora gittim bazı ilaçlar verdi,derken yazın kaşıntım kayboldu..eylül ayında tekrar başladı eskisi gibi ağır değildi,son bir aydır vücudum kabarmaya başladı,yanma hissi ve hertarafım kızarıyor, 20 saniye falan sonra izler kayboluyor.heyecanlanınca,sıcakta,daralınca hemen yanmaya ve kızarmaya başlıyor,hayatım felç durumda ne yapacağımı bilmiyorum.. gitmediğim doktor kalmadı,toplum içine çıkamıyorum..yardımınızı bekliyorum..
Kurdeşenin sebebi midedeki hlikobakter veya bağırsaklardaki mantarlar toksik maddeler üretirler.Bu toksik maddeleri karaciğer yok etmek için aşırı oranda B2, B3, B6, B12-Vitaminleri harçar. Kişide vitamin ve minerla yetersizliği görülür. Zamanla toksik maddeler yok edilemez ve vücudun zayıf noktalrında yoğunlaşır.Bu toksik maddelerden biride histamindir.Histamin alerjiye sebep olur.Modern Tıp Histamini dengelemek için ya antihistaminiker yazar veya kortizonlu ilaçlar. Her ikiside sivri sinekle uğraşmak gibidir.Kalıcı tedavi ancak ve ancak bağırsak florasını normal dengesine kavuşturmakla, yani zarlı bakteri ve mantarları yoketmekle mümkündür.Buda Gökçek İksir ve Gökçek Tonikle mümkündür.

Konu igokcek tarafından (11-20-2007 Saat 08:11 ) değiştirilmiştir..