Alıntı:
bluesbox´isimli üyeden Alıntı
Merhabalar..bana Barsak Lavmanİ Yaptİrdİlar Ve Lavman Yapİlacak Su İcİne 2 Ser Corba Kasİgİ Lİmon Suyu Ve Elma Sİrkesİ Koydurdular..kozmİk Donemİ Yakala Bugun Ve Onundekİ 2 Gun 2 Ser Defa Yap Dedİler Ve Ben Yaparak Mahvoldum..sİmdİ Barsaklarİmİn Yaralandİgİnİ Ya Da Darbe Aldİgİnİ Dusunuyorum..corba İcİyorum Haslanmİs Meyve Yİyorum..domatesİ Bİle Kabuklarİ Soyarak Haslanmİs Yİyorum..doktor Yemek Aralarİnda Gaz İlacİ Ve Debrİdat Verdİ Ama Karnİmİn Sag Ve Sol Yanlarİna Tekme Atİlmİs Gİbİ Acİyor..sİvİ Seyler Yedİgİmde Gecer Gİbİ Oluyor.ama Ornegİn Gaz Yapİcİ Sebzeler Bİle Yesem Yanİ Lahana Karnabahar Bruksel Lahanasİ Pİrasa Brokolİ Dayanİlmaz Oluyor..bunun Yanİ Sİra Ben Yİllar Evvel Prostatİt Gecİrmİstİm..doktora Gİttİm Tahlİlde İltİhap Fİlan Cİkmadİ..sanİrİm Antİbakterİel Prostatİt..bu Hem Soguk Havalarda Agrİya Hem De En Ufak Usutmede İdrar Yollarİ Enfeksİyonuna Sebep Oluyor..aynİ Zamanda İdrar Yollarİmda İdrar Tazyİksİz Ve Az Gelİyor..onlara Bunu Soyledİm.bana Alman Hastanesİnde İdrar Yaparken Tazyİk Oranİ İcİn Bİlgİsayarda Test Yaptİlar..normal Dedİler..ama Ben Bu Zorlugu Gorebİlİyorum..ne Onerİrsİnİz..yardİm Edebİlİrsenİz Sevİnİrİm..tesekkurler..elbette Once Barsaklarİ Cozmem Gerek Aslİnda..cunku Acİ Dayanİlmaz..karnİma Tekme Yemİs Gİbİ Acİyor Karnİm Cunku..
|
Aldığınız ilçalar bağırsak florasını bozmuş, faydalı bakteriler azalır ve zararlı bakteriler ararsa o zaman bu tür problemler artar. Gökçek İksir ve böbrek ve mesane çayuı kulanın