Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 12-04-2007, 13:07
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
quantium´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi günler. ben 25 yaşındayım. yaklaşık bi 4-5 yıldır mide sancısı çekiyorum. Midemde devamlı yanmalar oluyordu. çok az bi acı yesem, yada ayaklarım veya sırtım üşüse soğuk alsam midemin yanmasından duramıyordum. öyle bii sancı oluyordu ki anlatamam. onca zaman doktora gittim envai çeşit ilaç verdiler her biri farklı ilaçla tedavi etmeye çalıştı. sonuç: olumsuz.

Yaklaşık 1 ay önce gökçek tonik kullanmaya başladım ibrahim abinin tavsiyesiyle. Kullanmaya başlamamın 2-3. günlerinde büyük bi ölçüde azaldı. ben kesinlikle bu kadar yakın bi zamanda olumlu sonuç vereceğini sanmıyordum. Şu an tonik bende bitmek üzere ama sonuç şu an mükemmel. ve sanırım belli bi süre daha kullanmaya devam edeceğim.

gökçek iksir i de kullanıyorum aynı zamanda genital siğil olduğu için. gökçek iksiri kullanmaya başladım başlayalı kesinlikle herhangi bi ilerleme olmadı. bunu da yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. siğillerin ucları beyazlaşıyor yani kabuklaşıyor. bu durum normal bi gelişim süreci mi yani iksirin olumlu yanı mı. yoksa durum yine aynı mı.?

İbrahim abi çok teşekkür ediyorum size.
Midedeki rahatsızlığın iyileşmesine sevindim. Genital siğilde iyileşir fakat zaman gerekir. Siğlerdeki kabuklaşma iyileştiğinin belirtisidir.