ibrahim bey iyi akşamlar ,
6 aylık tedavi süresini tamamladım ,ve aşağıdaki mail silsilesinde en son uçuk vakasını size yazmıştım sonuçta 3 aydır uçuk çıkmıyor içerde ne oldu ;iksir baskılama tedavisimi yaptı yada tamami ile yokmu etti onu bilmiyorum ama umarım bir daha çıkmaz, iksiri bir ay daha kullanmak istiyorum eğer geç değilse tonikte kullanabilirmiyim bir ay yada biraz fazlası kullanımla tonikden beklenen fayda sağlanırmı? ve günde 3 defa iksirde olduğu gibi kullanabilirmiyim ? yaşadığım bağırsak yada mide sorunum yok ama bilmediğim bişide varsa onuda bertaraf etmek isterim ,sonuçta iksir benim bir kaç sorunumuda halletti küçük ayak parmaklarımda iki irice nasır eridi onlardan çok çekmiştim herdefasında acıtmaya başladığında limonla eritip onları keserdim nasır yakısı vs denedim olmadı, şu an şaşırtıcı biçimde yok oldular sadece yerleri hissiz gibi ,3 yıl önce geçirdiğim trafik kazasından sonra bel kaslarım incinmişti belimi üşüttüğümde yada aşırı terleme olduğunda sağ bacağım ve ayağıma kadar inen şiddetli bir ağrı olurdu sıcak tutunca geçerdi ama altı aydır bu problemi hiç yaşamadım ancak iksir ciddi biçimde zayıflattı beni, zaten fazla kiloluda değildim, bu arada kiloda almak istiyorum bunun içinde tavsiye edebileceğiniz birşey varmı? diğer konuda herpes virüsünün sayısını yada hala mevcut olup olmadığına dair tıbbi bir test yok ancak sizin tecrübelere göre hareket edilebilir sizce tedavim sonuçlandımı ?
|