Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 04-17-2008, 20:37
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
bedirhan35´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Bedirhan Diyarbakır dan 35 yaşındayım, son 1,5-2 yıldır, cinsel problemler başladı bende.Erken boşalma ve bir defa dan fazla ilişkide bulunamama gibi.Hanımın karşısında çok zor durma düştüm.Çeşit çeşit macunlar vs dendim, ama olmadı.Bir arkadaşım Gökçek İksir iyi gelebilir alıp kullanlar memun muş bir de bunu dene dedi.Bende ibrahim beyi aradım Gökçek İksir ve ikdidar çayı tavsiye etti, aldım kullandım.3-4 HAFTA SONRA CİNSEL GÜÇÜM ÇOK ARTI ERKEN BOŞAMA SIKINTIM GİTTİ.Bu iksir gerçekten iyi, akşamları 3-4 yemek kaşığı aldıktan 30 dakika sonra sanki viyagra almış gibi cinsel arzularım artıyor.İbrahim beye minnet boçluyum.Kendisine bu iksir bu kadar etkiye sahip mi dedim, evet dedi.Benim cinsel güçüm çok artı dedim, o zaman bir yazı yazarsanız iyi olur, böyle problemi olan çok insan var dedi bende bu yazıyı yazdım.Allah herkese derman versin.Ben piskolojik bunalıma girmiştim, şimdi bomba gibiyim.Darısı diğer hastalra.Sağolasın ibrahim bey
Erken boşalma ve ikdidarsızlığın bir kaç sebebi vardır, pisikolojik,diabet, yüksek tansiyon, kolesterol vb.., bu raahtszılıklar genelikle yanlış beslene nedeniyle darlardaki yağalanma nedeniyle cinsel organa ve çevresine yeterli kan akmamasıdır.Bu tür rahatszılıklarda Gökçek İksir iddealdir.