Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 04-18-2008, 09:04
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
mehmet114´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Amatörce bende futbol oynuyordum.Futbol sırasında bir kaç defa aynı şekilde sağ dizimin üstüne düştüm ve çarpıştım.Haliyle menüsküs oluştu ve dizimdeki bağlar gevşediğinden ve süreki ağrıması nedeniyle futbolu bıraktım.Bu rahatszılık beni bir türlü bırakmadı sürekli özelikle merdivenleri çıkarken zorlanıyordum, sanki zorlansam bir şeyle yırtılacakmış gibi oluyor ve sağ dizimi zorluyamıyordum.Doğal Tedavide menüsküs ilgili yazıyı okudum.Gökçek İksir ve kemik çayı aldım ve kulandım.Aradan 3 ay geçti eski rahatsızlıklarım hamdolsun kalmadı.Artık merdivenleri problemsiz çıkıyorum.İbrahim beye sonsuz teşekkür ederim.Artı İbrahim abi bu senin Gökçek İksir cinselliği artırıyor mu?Valla ben bunu kullanmaya başladıktan sonra viyagra almış gibi kendimi cinsel bakımdan güçlü hisediyorum ve çok forma giriyorum.Nedir bunun sırı?Senin bu iksirin böyle etkisi var mı? daha önce benim cinsel performansım doğrusu biraz son zamanlarda düşmüştü.Ama senin iksiri kullanmaya başladıktan sonra kendimi çok iyi hissediyorum.Lütfen beni aydınlat.
Gökçek İksir menisküs ve cinsel zafiyete iyi gelmesi damarları temizlemsi ve kıkırdakları arıtması ve güçlendiricidir.