04-18-2008, 15:33
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
hakan75´isimli üyeden Alıntı
Ailemde miyom vardı biri 3 cm diğeri 5 cm, Gökçek İksir ve miyom çayı kullandı.3 ayda erimeye başlamış 3 cm olan 2 cm'e 5 cm olan 3 cm'e indir.Çok şükür ailem şimdi çok mutlu adet düzensizlikleride düzeldi.Benimde lenf bezelerim (koltukaltındaki)şişti ve ağrı veriyordu.Bu rahatszılıklarım geçti.Ben Gökçek İksir ve lenf çayı kullanıyorum 4 aydır ve çok memunum.Önceleri işten gelince halsiz ve yorğun oldurdum ve hemen yatmak isterdim şimdi işten geliyorum yorğunluk yok, hanım yatsana uykun gelmedimi diyor.Yok diyorum sana ne oldu böyle, eskiden hep yorğuunum derdin hemen yatardın şimdi ise işten gelmene ragmen uyumak istemiyorsun diyor.
|
Evet sabır ve azimle tedaviye devam ediyorsunuz bu güzel, yakında miyomlar tammen erir.Kronik yorgunluğun sebebi ya mantardır veya EBV virüsüdür.Mantarlar yorğunluğa sebep oluyorsa Gökçerk Tonik, virüsler kronik yorğunla sebep oluyorsa Gökçek İksir gerekir.Koltuk altı bezelerinin şişmesine genelikle EBV virüsü sebep olur.Bu virüsü tedavi etmek dünyada imkansız.Bu tür rahatszılıkları olan biri Almanyada, diğeri ABD'de iki kişiyi daha önce tedavi etmiştik.
|