Tecrübelerinizi yazın çay kazanın
Gökçek İksir, Gökçek Tonik, Gökçek Diyet ve Gökçek Çayharmanları hakkında tecrübelerinizi ve Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp ismili kitabımız hakkında görüşlerini yazan hasta ve okurlara bir paket çay hediye ediyoruz.İnsanlarımız çok ağır hastalıklardan kurtuluyorlar am iki satır yazı yazmaya gelince yazı yazmak ağır geliyor.Bu nedenle tecrübe ve fikirlerini olduğu gibi yazanlara bir paket istediği çaydan hediye ediyoruz.Örneğin: Kolon kanseri gibi çok ağır bir hastalığı Gökçek İksir, Gökçek Tonik ve kanser çayı ile alıp kullanıyor iyi oluyor.Biz hastadan bunu duymuyoruz.Bir başkasına tavsiye ediyor.O teyzede ben telefonunuzu ve adresinizi Ayşe teyzeden aldım kolon kanseri idi iyi olmuş diyor.Bende soruyorum nasıl olmuş diye bana sizin ürünlerle diyor.Yani bir telfon etmek veya msn den yazışmak bile yok.Aynı şekilde Morbus Kron, MS Hastalığı, Behçet hastalığı, Faranjit, Ülserati Kolit vb.., çeşitli rahatsızlıkları olan hastaların iyileştiğini ben başkalarından duyuyorum.Bu nedenle bir paket çay gönderelim tecrübelerini yazanlara, bakalım bilmediğimiz daha nice iyileşen hastalarımız var.
|