Konu: Menüsküs
Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 04-19-2008, 08:08
bordo1 bordo1 Çevrimd???
Acemi

bordo1 is on a distinguished road
Standart Menisküs, kabızlık, şişkinlik, basur, yorgunluk

Merhaba ben Sinan;

Sabahleyin ibrahim beyle görüştüm.Cok sevindi ve buraya yazmamı rica etti.Yaklaşık ikibuçuk aydır menisküs nedeniyle 6 şişe tonik 2 şişe iksir vede kemik çayı kullandım.Daha sonra İbrahim beyin tavsiyesi üzerine Kabızlık,kemik vede basur çayı karışımı çay vede 3.şişe iksire devam ediyorum.Tedaviye başlamadan 81 kilo idim şimdi 69 kiloyum yani 12 kilo verdim.Hergün 40-50 dakika yürüyüş yapıyorum bacak kaslarımı kuvvetlendirici egzersiz yapıyorum.Peynir salam sucuk sosis yemedim.Tatlı hamur işi yemedim veya çok az yedim.Kırmızı eti ise çok az tüketiyorum.Vucudumda acayib bir dinçlik var çok az uyumama rağmen dinlenmiş kalkıyorum.Kabızlık ve şişkinlik en aza indi.Hergün iki üç defa basur nedeniyle iç çamaşırım lekelenirdi artık akıntıda yok sadece basur memeleri var ama akıntı ve ağrı yok.Bacaklarımda ağrıda yok sadece ameliyat olduğum sol bacağımın diz kapağının sağ altında 4-5 cm alanı kasılıyo dizlerdeki sesde de azalma var bakalım tam manasıyla iyileşme olacakmı onu önümüzdeki aylarda göreceğiz..