04-19-2008, 09:09
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
suvari63´isimli üyeden Alıntı
slmm arkadaşlarr sevgilii üyelerr
ben yaklşık 4 yıldrr idrar yolarında yanma şikayetinden dolayıı gitmediğim doktor neredeyse kalmadıı cinsel ilişkide istekszlik ve tam olarak ereksiyonn olamama gibii şikayetlerimden gökçek çayıı ve gökçek iksiri tadavisiyle şifa bulmaya başladım yaklaşık iki aydır kullanıyorum yüzde 60 70 iyleşmee hisedyorum gerçeten bu sorunlarla karşlaşan arkadaşlarıma tavsiye edrmm
|
Gökçek İksir bütün damarlarda ki yağlanmayı önler. Özeliklede testis ve penisteki damarları temizler, yağlanmayı önler. Cinsel münasebetten önce cinsel arzular uynınca penise ve çevresine çok yoğun kan pompalanır. Şayet damarlarda problem yoksa cinsellik artar, eğer damarlarda yağlanma ve sertleşme oluşmuşsa cinsellik azalır. Gökçek iksir erkeklerde penis ve diğer cinsel organlardaki kan akışını artırır ve tabii cinseliğide. Aynı şekilde bayanlar rahim, yumurtalık ve ve vajinayı arıtır ve kan dolaşımını artırır ve tabii cinseliğide arıtır. Bu nedenle Gökçek İksir uzun süre kulanıldığında damrları açar ve cinseliği güçlendirir.
|