04-21-2008, 07:50
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
enver´isimli üyeden Alıntı
lipom denilen şu iğrenç bir hastalıktan nasıl kurtulurum die internette araştırma yaparken
|
Alıntı:
enver´isimli üyeden Alıntı
http://www.gokcektonik.com/ adresine girip ve forum sayfasından gökcek iksirinin ne kadar etkili olduğuyla ilgili gerek birinci ağızdan gerekse ikinci ağızdan nekadar etkili olduğuyla ilgil (msjlar)bilgiler okuyunca acaba kendı kendıme ne kadar doğru diye düşünmeye başlamıstım meğersem sadece ibrahim gökçeki biz tanımıyormuşuz neyse iyice detaylı araştırmamızı yaptıktan sonra ürünü ısmarlayıp ve inanılacak gibi değil 1 günde elimize ulaştı ve ürünü (gökçek iksiri, lipom çayı) ile birlikte kulanmaya başladım ve tam aradan 15 gün geçtikten sonra kolarımda ve vücudumda yağ bezelerinin küçüldüğünü gördüm... Ben buarada sevincime ne yapacağımı bilemedim ve aklıma ilk gelen İBRAHİM Bey'İ aramak oldu ve İBRAHİM Bey'e iksirin nekadar etkili olduğunu (gerçi bunu benden önce kaç kişi söylemiştir ama) olsun bir kezde ben tlfnla düşüncelerimi ileteyim dedim.. Buarada bizim sonradan tanıdığımız meğersem herkesin tanıdığı İBRAHİM Beyi bu (gökçek iksirini) buluşu sayesinde daha kaç lipom hastasını iyileştirip hayır DUA'larını alacak(burası ALLAH'la onların arasında bizi ilgilendirmez gerçi ama)iyiki bu iksiri bulup lipom hastalarına sundunuz size sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz...Buarada bu iksiri yani meşhur gökçek iksirini her lipom hastalarına tavsiye ediyoruz....Başarılarınızın devamını diler sağlıcakla kalın.....
SAYGILARIMLA
ENVERGÜREL gurel_emrah@hotmail.com
|
Enver bey yağ bezlerinin bu kadar kısa sürede erimeye başlaması güzel, sizin için çok sevindim.
|