Bağırsak mantarları, kronik yorğunluk
Ben Ahmet 4-5 senedir gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç kalamadı kullandığım ilaçlar bir valiz dolusudur. İlaçların yanetkisinden halsiz ve dermansız kaldım ve böbreklerime sancılar giriyordu, üzerimde ağırlık ve kronik bir yorgunluk vardı. Yapacağım işleri düşünüyordum, fakat hiçbir iş yapacak güçüm yoktu. Akşama kadar yatıyordum ve akşam yine yatıyordum sabaha kadar, günde 19-20 saat yinede yorğundum. Bütün eklem yerlerim ağrıyordu. Devamlı bir yanıma yatamıyordum ağrılardan. Unutkanlık, asabiyet ve depresyon vardı.İbrahim beyin sitesini arkadaşlar görmüşler bana tavsiye ettiler, bende yanına gittim.Dilime baktı sende mantar var dedi.Doktorlar birşey yok diyorlar dedim, mantarı teşhis olanaksız, sadece belirtilerinden anlaşılır dedi ve bana Gökçek İksir ve Gökçek Tonik önerdi.Gökçek İksir ve Gökçek Toniki kullanmaya başladıktan 2 saat sonra etkisini görmeye başladım. Gökçek İksiri kullanmaya başladıktan sonra önce göğsümde sıkışma oluyordu nefesim açıldı. Şimdi kendimi çok dinç hissediyorum Allaha şükür ve artık çalışabiliyorum.
|