Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 04-21-2008, 17:41
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
niyazi31´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim ninem 70 yaşında ve yıllardır dizlerinden ve belinden romatizma ve kireçlenme nedeniyle eğilip kalkamıyordu.Hatta Ankarada amaliyat olması gerektiğini fakat kansızlık, dermanszılık vede karaciğer yetmezliği gibi sebeplerden dolayı amaliyatın şimdilik mümkün olmadığı ve kendine gelmesi ve sonra amliyat olacağını söylüyorlardı. Bazı doktorlar ise amaliyatın böyle yaşı bir kadın için ağır olacağını ve amaliyat olmamasını söylüyorlardı.Bizde kararsız kalmıştık.İşte böyle ne yapacağımıza karar verememiştik ki, internetten ibrahim beyin sitesini ve iksirini gördüm araştırdım.Birde bunu denyelim dedim ve iksir ile romatizma çayı alıp Zonguldak'a nineme gönderdim.Şimdi tam dört ay oldu ve ninem 4 iksir ve 2 paket çay kullandı, ninem artık bastonu ile yürüyebiliyor.Namaz kılarken artı rahat rahat secdeye gidebiliyor hreketleri düzeldi.Bir haftadırda istanbulda yanımızdaydı illdee ben ibrhahim beyi gidip göreceğim dedi bizde ibrahim beyin yanına gittik 2 iksir ve bir paket çay aldık.Ninem ibrahim beye hep dua ediyor.
Niyazi beyin ninesi ile tanıştık ve ninenin hayır duasını aldık.Kadıncağız çektiği acıları ve üzerinde yapılan deneyleri anlatı ve zaman zaman çok çok üzüldü.Bazı doktorların insan yerine komadıklarından vs bahsetti ve aldığı ilaçlarla mide ve bağırsaklarının tahrip olduğunu anlattı.Ama şimdi çok iyi olduğunu söyledi ve her namazda bana dua ettiğini söyledi.Valla duada bize çok gerekli.