interstisyel sistit, idrar kaçırma
İNTERSTİSYEL SİSTİT
AĞRILI MESANE SENDROMU
İnterstisyel sistit mesanenin(idrar kesesi) dolması ile ilişkili olarak suprapubik (idrar kesesinin bulunduğu leğen kemiğinin iç bölgesi) ağrı hissedilmesidir. Semptomlar özellikle mesane dolu iken ortaya çıkar (iyice belirginleşir). Bu rahatszılık genelikle kadınşlarda görülen bir idrar kaçırma rahatszılığıdır.Fakat nasıl olduysa ben bu rahatsızlığa yakalandım.Yıllarca İstanbul, Ankara ve İzmirde gitmediğim meşhur üroloji uzmanı kalmadı.Hiçbiri ne olduğunu dahi bilemedi, sonunda bir doçent erkeklerde görülmeyen ve genelikle kadınlarda görülen interstisyel sistit sendurumu denen ağrılı idrar kaçırma rahtsızlığına yakalandığımı söyledi.Yurtdışından getirtiği bir ilaç biraz fayda verdi, fakat ilaçın 15 günlük kullanımlık bir dozu 500 ytl olduğundan bu ilaçla tedavi olmamın mümkün olmadığını gördüm.İnternetten araştıma yaparken İbrahim beyin sitesini gördüm ve ondan bana yardımcı olmasını ricaettim.Oda bana Gökçek İksir ve Gökçek Böbrek-Mesane çayı gönderdi.İksir ve çayı kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra ağrılarım ve sık sık tuvalette gidip gelmelerim azaldı ve 3 ay sonra bu rahatsızlığımdan hiçbir eser kalmadı.İnanın bazı geceler 10-15 dakikada bir tuvalette gitmek zorunda kalıyordum ve ağrılardan yerlere yatıp kıvranıyordum. Canımdan bezmiştim valla ne kadar dua etsem azdır, o günden beri İbrahim bey için dua ediyorum.
|