Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 04-22-2008, 20:48
gülistan gülistan Çevrimd???
Acemi

gülistan is on a distinguished road
Standart mide ağrısı, şişkinlik ve nefes darlığı

İbrahim bey,
Sizden aldığım Gökçek İksir ve Gökçek Tonik Günde 5 defa 2-3 yemek kaşığı kadar 10 gün kullandım bitti.Sindirim sistemim düzene girdi, karnımdaki şişkinlik ve midemdeki ağrılar geçti. Daha rahat nefes alıp veriyorum, önceleri nefes almakta zorlanıyordum.10 gün boyunca hiç mide ilacı kullanmadım ve hiçbir rahatsızlık yaşamadım. Sizin beslenme önerilerinizi dikkate alıyorum. Peynir, kırmızı et ve ürünleri, yumurta, siyah çay, kola, fanta, kahve hiç içmiyorum. Hamur işi ve tatlı yemiyorum.Akşamları elma, lahana yiyorum. Salatayı yemeklerden önce yiyorum çok iyi geldi. Genelde sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum. Kahvaltıda zeytin ve zeytinyağı yiyorum.

Ben her akşam 3-4 diş sarımsak ezip yemeyi, bol lahana yemeyi ve evde yapılmış bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum. Bu şekilde devam edersem bir süre sonra rahatsızlıklardan kurtulmam mümkün olur mu? Yoksa siz bana tabiî ki en iyisi Gökçek İksir ve Gökçek Tonik biliyorum ama bunların dışında hangi bitkileri ne şekilde tüketmemi önerirsiniz? Benim 4-5 ay bu ürünleri alıp kullanacak kadar maddi durumum çok iyi değil. Ayrıca işyerindeki arkadaşlar kokularından çok rahatsız oldular. Lütfen sizden cevap bekliyorum.
İyi günler.

Konu igokcek tarafından (06-10-2008 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir..