Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 04-22-2008, 21:27
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
alimefe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mrb
Amcam emekli komondo albayı, yani sporcu biri 20 km yorulmadan yüzen biri. Am sol omuzunda yumurta büyüklüğünde bir vede sağ dirseğinin üstünde ceviz kadar bir olmak üzere 2 adet yağ bezi vardı. Bizimle plaja gidince çevredkiler bakıp gülenler oluyordu. Amcam sinirleniyordu. Ona Gökçek İksiri tavsiye ettim öyle saçmalıklara inanamam dedi. Ona ben bir şişe alıp hediyeettim. Beni kırmadı ve alıp kulandı. Birinci şişsede dopping gibi etki yapıyor, şimdi daha dinçim dedi, fakat yağ bezelerine etksinin olmadığını söyledi. Bizde İbrahim beye danıştık neden etkili olmuyor diye ibrahim bey şayet dayanabilirse sporcu ve komando biri imiş o zaman günde 5 defa bir çay bardağı içsin bir de o zaman görelim dedi. Amcam olur birde böyle deniyelim dedi. Ve 2. şişeyi kendi sipariş etti ve söylendiği gibi günde 5 defa 1 çay bardağı içti. 2. Şişede bitti, fakat bu sefer yağ bezelerinde yumşama hisstmiş amacam, bir şişe daha ısmarladı. 3. Şişeyi yarıladı ki hergün günkük sporunu amacam parfiks çekerken, omusunda bir acı hisstemiş omuzuna dokununca yağ bezesinin oynadığını görmüş ve iyice sıkınce yumurta büyüklüğündeki yağbezesi dışarı çıkmış. Şimdi amacam bana teşekkür ediyor. İyiki tavsiye ettin bu çirkinlikten kurtuldum diyor.
Ben koltuk altı bezlerine karşı Gökçek İksirini geliştirdim, koltuk altı bezeleri iyileşirken kafamdaki yağbezi de eriyerek küçüldü ve sivilce şeklini aldı ve de sonra iyileşti. Benim kafamda;İki ve sağ kolumun iç tarafında bir yağ bezi vardı. 1980 yılında kafamdaki yağ bezlerini aldırdım. Sonra 3 tane daha çıktı ve sağ kolumun iç tarafındaki hayvansal besin yiyince büyüyor ve damarları ve sinirleri sıkıştırıyordu ve ağrı veriyordu, bunu da ameliyatla aldırdım. Gökçek İksirini kullandıktan sonra kafamda sonradan çıkan nohut büyüklüğündeki yağ bezi önce sivilce gibi yara oldu sonra kayboldu.Fakat asıl 3. yağ bezi midemde çıkmıştı. Oğlumla arada bir güreş, boks ve karate karışımı antrenman yaparız. Bir defasında Alim! yeter artık diyerek mideme çok ağır bir yumruk indirdi, adeta nefesim kesildi ve kendime zor geldim. Bu tarihten sonra mide ağrılarım aradan zaman geçmesine rağmen devam ediyordu. Bu ağrı bu kadar sürmez,bu nedir? acaba diye midemin üzerinde ellerimle araştırdığımda yumruk büyüklüğünde içeride bir şişkinlik olduğunu gördüm. Ve tabii korktum, bu sefer bıçak altına yatmak istemedim.Kafamdaki lipom eriyip yok olmuştu ama midemdeki hala limon büyüklüğünde ve korkumdan Gökçek İksirine aylarca devam ettim.Hamd olsun oldukça küçüldü ve artık bu problemi yeneceğimi anlayınca Radyoloji doktoruna gittim (29.01.07 Unterer Atzemer 7, 60316 Frankfurt). Doktor Ultrasonla baktı ve lipom dedi ve ceviz kadar olduğunu söyledi ve raporu ev doktoruna (Dr. med. Eva Abeleanu, Frankfurt) gönderdi. Evet yumruk büyüklüğündeki lipom 14 ayda ceviz büyüklüğüne kadar küçüldü. Ben Gökçek İksirini düzenli olarak 14 ay sürekli almadım. Düzenli alsaydım belki de daha kısa sürede iyileşebilirdi. Oğlumun ellerinde 15-16 adet siğil vardı 4 hafta Gökçek İksiri aldı siğiller yok oldu. Arkadaşımın burun boşluklarında (sinüs) 3 adet polip vardı,eriyip yok oldu. Tanıdığım bir bayan sürekli miyom nedeniyle 2-3 yılda bir ameliyat oluyordu Gökçek İksiri aldıktan sonra miyom yok oldu.

Konu igokcek tarafından (04-22-2008 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir..