Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 04-25-2008, 21:48
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Erkanbey´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben ibrahim beyin bizim akrabamız olur.Ben evlendikten sonra yıllarca çocuğumuz olmadı.Doktorlar problemin her ikimizde de olduğunu söylediler.Yıllarca doktor doktor dolştık ve umutlarımız tükendi.Hatta bazı yakınlarımınız zorlaması ile hocalara gidip dua yaptılar musaka yazdılar.Ne söyleyim, başınıza gelmedikce anlamasınız.Çok zor yıllar geçirdik.Annem yeniden evlenmemi istedi soyumuz kesilecek diye.Sonunda ibrahim beyin Almanyada bitkiler üzerine araştırmalar yaptığını öğrendik.Telefon numarasını aldık ve aradık sağolsun.Bana ve hanıma Almanyadan gökçek iksir, kadın çayı ve ikdidar çayı diye karışımlar gönderdi.Aldık kullandık, aradan 3 ay geçti hanım hamileyim dedi.Dünyalar bizim oldu.Çok sevindik, sanki gökler uçtuk.Önce bir oğlumuz oldu, sonra ailem yeniden hamile oldu.Valla uçtuk, yer gök bizim oldu, bu seferde bir ikizimiz oldu ikiside oğlan.Allahım çok şükür yıllarca neler çektik, şimdi üç oğlum var, Allahıma şükürler olsun.İbrahim bey için ne kadar dua etsem azdır.
Erkan bey bizim yakınımız olur, yıllarca çocuk beklemişler,fakat hiçbir netice elde edememişlerdi.Bana telfonla durumu bildirdiklerinde onlara Gökçek İksir, kadın ve ikdidar çayı gönderdim.Tabii ben Almanyada olduğumdan olayı unutum.Yıllar sonra Türkiyeye gelince tesadüfen Erkab beyi gördüm yanında üç çocukla oynuyordu.Çocukar yeğenin mi dedim.Yok benim çocukar dedi.İyide senin bazı problemler nedeniyle çocuğun omuyordu, nasıl oldu dedim.Abi unutunmu senin gönderdiğin ilçalardan sonra hanım hamile kaldı demez mi.Doğrusu dondum kaldım, iyide insan bir teşekkür etmez mi dedim.Evet teşkkür etmek istdim ama sana ulaşamadım dedi.Allah uzun ömürler versin çok sevindim hiç olmazsa şu olayı bir yaz bakalım dedim.Oda abi ben interentten anlama, aam yeğenlerime söylerim benim için üye olur ve yazarlar dedi veyeğenleri üye olup amcalarının verdiği metni yazmışlar.İnanın o kadar unutkan bir milletiz ki, neden böyle çözemedim