04-25-2008, 22:00
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
cicek35´isimli üyeden Alıntı
Adet anormalikleri ve adet öncesi ağrılar yaşıyordum. Doktorlar FSH, Prolektin, T3, T4 hormonlarında yükseklik ve tiroid bezesinde iltihap olduğunu söylediler. Doktorların yıllardı verdikleri ilaçları aldım bir etkisini görmediğim gibi beni serseme çeviriyordu bu çok yantesiri olan ilaçlar. İnternetten Gökçek İksir ve kadın çayını gördüm gidip aldım ve içmeye başladım bir ay sonra ağrılarım daha da arttı. İbrahim beyi aradım ve bunun sebebini sordum. Bu durum normal dokulardaki artık ve toksik maddeler temzileniyor dedi. Ben iksir ve çaya devam ettim hamdolsun 3 ay oldu ve şimdi adet anormaliklerim düzeldi ve ağrılardan kurtuldum. FSH, Prolektin, T3 VE T4 hormonlarım normale döndü. Ama ben yinede 3 ay daha kullanacağım
|
Çiçek hanımla ilk görüştüğümde çok umutsuz ve perişan vede ağlamaklı idi. Hiç bir kimseye ve hiç birşeye inancım yok diyordu ve son çare olarak İksir ve çayınızı denemek istiyorum dedi. Denedide bir ay sonra şikayetleri arttı bu neden dedi, sabretmesini söyledim. Vücudun rahatszılık olan bölgelerinde ki curuf dokulardan sökülürken çok ağrı verir, bu normal süreç az sabredin dedim. Çiçek hanım sabretti ve sonunda iyileşmeye başkadı.
|