Tekil Mesaj gösterimi
  #13 (permalink)  
Alt 04-26-2008, 08:57
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
sevgi gül´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı günler, eşim 2 ay önce size sipariş vermişti iksir, tonik ve çaylardan.Gökçek iksir -s ozaman dikkatimi çekmemiş çünkü şişmanlamaktan öte ben tiroit bezlerimle uğraşıyordum. Hatta bir kaç kez sizi telefonla da rahatsız etmiştik. İksiri methetmemden dolayı kayınvalidemlerle başlayan maratonda tek başıma devam ediyorum. Çünkü tadı iksirin gerçekten kötü. Bu konuda sizi tebrik edemeyeceğim. Şaka bir yana ben çevreme iksiri övedurayım eşim 20 günde 5 kilo verdi, midesi için içiyordu. ben guatr için içiyordum ama 2 kilo verdim ve günde 5 kaşık içmiyoruz hem sabahtan okuldayız sarımsak kokmamak için hem de sadece 1 kere içecek isteği bulabiliyoruz kendimizde. Bu itiraftan sonra sadede geleyim, herkes zayıflamak istediği halde başaramadığı için bir de söylemesi zahmetli geldiğinden biz şimdi iksiri başka bir aileye verdik, o da sizden bana gökçek iksir -s sipariş edecek. boyum 170 kilom 48 bir çocuk annesiyim. metobolizmam hızlı çalışıyo, prematüreyim, abartarak yemiyorum farkındayım benim sorum şu bu gökçek iksir-s bana kilo aldırır mı ve de tiroit hormonları ve boğazımdaki lenf bezleri için faydası olur mu? Hani sarımsaksız ya merak ettim. Mektup gibi oldu kusura bakmayın.
Mrb

Evet Gökçek İksir-S ile kilo alırsınız. Tiroit bezesine etki yapar ve lenf bezelerindeki şişkinlikleri ve iltihapları önler. Gökçek İksir ile Gökçek İksir-S farklıdır.Gökçek İksir ve Gökçek Tonik zayıflatır, özeliklede tonik çok zayıflatır.