04-29-2008, 17:46
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
bayter´isimli üyeden Alıntı
Günün olur olmaz saatlerinde yaz kış hiç farketmez banyodan çıkmış gibi terleyen vahim bir halim vardı. Vücudumun sadece sağ kısmı ya da sadece sol kısmı veya tamamı duş yapmış gibi terliyordu. Bazen yazın bile evimin salonunda çorapsız oturamıyordum, camdan ya da kapıdan gelen hafif bir esinti ayağımda üşüme başlatıyor kısa süre sonrada tüm vücudumu sarıyordu. Bazı günler arabamla seyehat ederken yaz mevsiminde üşüyerek ayaklarımdan başlayan ter kafama kadar ulaşıyordu. Arabanın tüm camlarını kapatmak zorunda kalıyordum aksi halde direkt üşüme başlıyordu. Yazın pervanenin önünde durmam mümkün değildi, hemen başımdan ter başlıyor ve üşüyordum. Bu problemimi çözmek için tüm testleri yaptırdığımda( 5-6 yıldır) hiç bir şey çıkmıyordu. Senin metobolizman hızlı çalışıyor diyorlardı. Terlememe de çare bulamıyorlardı, ta ki Gökçek iksiri ile tanışıncaya dek. Bu iksiri aldım ( Hadi bunu da deneyelim bari) anlamında. En az iki kere kullansan iyi olur dedi İbrahim bey ama ben bir sefer kullandım ve İksir bitmeden terlemem ve üşümem geçti. Şükürler olsun. Artık çok rahatım. Battaniyelere sarılmaktan gece boyu atlet değiştirmekten kurtuldum Allah'a şükür. Çok teşekkürler İbrahim bey. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Gidip bi dünya kimyasal ilaçlarla dengenizi sakın bozmayın.
|
Bu kadar kısa sürede iyileşmenize memun oldum. Bağırsak mantarlarının üretişim olduğu toksik maddeler kana geçer. Karaciğer ve böbrekler bu toksik maddeleri arıtırken yıpranırlar ve artık tam olarak süzemezler. İşte o zaman toksik maddeler vücudun zayıf noktalarında yoğunlaşır ve bir çok hastalığı tetikler. Geniş bilgi mantarlar yazımızda var.
Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.
Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet
Konu igokcek tarafından (06-09-2008 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir..
|