Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 04-29-2008, 21:17
alperen68 alperen68 Çevrimd???
Acemi

alperen68 is on a distinguished road
Standart Alerji, polen alerjisi, besin alerjisi, alerjik astım,

Ben yıllarca alerjiden dolayı Şubat'tan Temmuz'a kadar gözlerim kızarır, burnum akardı.Doktora gittiğimde doktorum antihistaminik veya kortikoid (kortizonlu) ilçalar yazardı.Bu ilçalar hafif rahatlatırdı.Bu ilçaları bıraktığımda ise akşam yatamazdım.İçime ölecekmişim gibi bir panik atak girer, nefes alamaz ve ayağa kalkar gezerdim.Bu böyle sabahlara kadar devam eder ve bazen nefes alamaz, nefes almak için buz gibi havada pencereyi açmak zorunda kalırdım ve pencereyi açıncada üşütürdüm.Yılın 4-5 ayını eve hapis gibi evde oturmak zorunda kalırdım.Çocuklar pencere veya kapıları açsa hava ceryanı nedeniyle perişan oluyordum.Kapıları pencereleri sıkı sıkıya kapatmama ragemen gözlerim kaşınıyor ovalamaktan kıpkırmızı oluyorlar ve burnumu silmekten burnumun kenarları kızarıyor ve yara oluyordu.İnterentte araştırma yaparken gökçek iksir ve tonik hakkında yazılanları okudum.Birde bunu deneyim çok iddalı inşallah doğrudur.Bu da diğer aktar ve herbalistler gibi dolandırıcı değildir diye dua ettim.Bir çok aktar dan paket paket macundu çaydı alıp kullandım.Almanya'da olmama ragemen duyduğum her söylentiye inanıp Türkiyeye gittim.Etkili olduğu söylen bitkisel ürünleri aldım ve kullandım.Hepsinin derdi para, inanın insanlara inancım kalmamıştı.Bu sebepten ibrahim beyi arayınca ona sizde diğerleri gibi dolandırıcı değilsiniz inşallah dedim.O da haklısın dolandırıcı çok sizde beni onlardan biri olarak görmeniz doğal dedi.Gökçek iksir ve gökçek tonik aldım ve kullanmaya başladım.İlk hafta alerjim azalacağına azdı.İbrahim beye ne olduyoruz daha kötü oldum.Budamı bir dolandırıcılık dedim.Acele etmeyin curuf dokudan söküldükce acılarınız geçici olarak artar dedi.15-20 sonra ağrılarım yavaş yavaş azalmaya başladı.Bu gelişmelere inanamadım, iyileştikce rüyadamıyım allahım dedim.Sürekli ibrahim beyi aradım.Hamurlu yeme, tatlı yiyecek ve içecekler mantarları azdırır beslenmene dikkat et vs dedi dediklerine harfiyen uydum.8 hafta tonik ve iksiri birlikte kullandım ve iyileştim.Şimdi 6 aydır gökçek iksire devam ediyorum.Eskiden değil koşmak hızlı yürümek bile beni yoruyordu ve herşey bana ağır geliyordu, akşamalrı eve gelince bir kovanın içine sıcak su koyup ayaklarımı içine soktuktan 30-40 dakika sonra kendime geliyordum.Şimdi 6-7 saat uyuyorum ve hep dinçim ve dinamiğim.Bütün gün koştursam bile yorğunluk nedir bilmiyorum.Çalışıyorum ama çalışmamış gibi zindeyim ve valla enerji doluyum ve kendimi 40 değil 25-30 yaşında hissediyorum.Bu iksir neymiş be abi, gerçekten adına layık bir iksirmiş.Çok sağol beni hayata döndürdün ve yıllar sonra yüzümü güldürdün, allahta senin yüzünü güldürsün.

Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet

Konu igokcek tarafından (06-09-2008 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir..