04-30-2008, 10:49
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
gülseren´isimli üyeden Alıntı
ben bir ay önce tonik ve iksir almıştım siğil sorunum için, ocak ayında keşif ettiğim siğilleri şubat ayında yaktırmıştım mart ayında yine çıktı ve sizin önerdiğiniz tedaviye mart ayında başladım.şuan çok şükür ama sanırım bu bir mucize sanırım sadece bir tane nokta kadar kaldı sanırım oda geçicektir.dediğiniz gibi 8 gün sonra çoğlamaya başladı 15 gün sonrada o bölgede aşırı bir kaşınma oldu ve sonra geçmeye başladı.YANİ UMARIM BİR DAHA ÇIKMAZ.....sadece bu değil dişimden de şikayetçiydim 2 seneden beri kanal tedavi yaptırdığımve en az 7-8 kutu antibiyotik tükettiğim halde geçmeyen iltihaplanma şimdi geçmeye başladı.
tonik ve iksiri kullanmaya başladıktan 8-gün sonra 2 kilo verdim.yanlız şuki ibrahim bey dediğiniz tedavi süreci bende aynı şekilde oldu.şaşırıyorum.ayaklarımda tutulmalar olurdu yatakta onlar da yok artık.bu arada ben 1 ay bitmeden bir şişe iksiri bitirdim ve 2.şişeye başladım.acaba çokmu erken bitirdim.?
Yani açıkçası ben 6 aylık tedaviyi bitirmeyi düşünüyroum.yanlız yüzümde aşırı sivilcelenme oldu.umarım bunlarda geçer.saçlarımın dökülmesinin de durmasını umut ediyorum.çok şeymi istiyorum
siğil problemi olanlar benimle kontak kurabilir çünki bende bu ürünleri 2 ay kullanıp kullanmamak konusunda tereddütte kaldım.lütfen hemen başlayın 1 ay değil 3 ay yada en geç altı ay içinde geçicektir.çünki ben yemin ederimki 2 ay içinde etkisini gösterir diye umut etmiştim.yani teşekkür ederim.
allah razı olsun.
sevgiler
|
Gülseren hanım bu kadar kısa sürede iyileşme olması güzel, fakat iyileştim diye bırakmamanız gerek.
|