Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 05-01-2008, 18:08
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
sevinc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Vajinada kötü, pis kokulu akıntı ve mantar nedeniyle 4 kadın doktoru değiştirdim çeşit çeşit ilaçlar kullandım fayda etmedi.Bir aktar bana civanperçemi, papatya, ökse otu vs karışımından oluşan bir çay karışımı verdi.Biraz iyi geldi ama bir türlü iyileşme olmuyordu.İbrahim beyi internette buldum ve iksir, tonik ile kadın çayını sipariş verdim, adım kullandım.İbrahim bey bağırsaklarda mantar varsa vajinaya geçer bağırsaklar tedavi olmadan tedavi olamazsınız dedi.Gerçektende 1 ayda vajina mantarından kurtuldum ve ağrılı sızılı regel görüyordum.Bu sefer normal problemsiz regel gördüm.

Vajina mantarı ve akıntısından vede sancılı regel görmeden kurtulduğunuza memun oldum.Fakat yinede 40 gün Gökçek Tonik ve 4-5 ay Gökçek İksir ve kadın çayı kullanmanız gerekir.

Alıntı:
Von: esma ...........
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Dienstag, 23. Januar 2007 13:26
Betreff: merhaba

benim vajinal akıntı problemim var. Dr rahim ağzı yarasından kaynaklandığını söyledi. yaklaşık 3 aydır tedavi görüyorum; ama bir devamlı bir iyileşme sağlanamadı. Acaba bunun bitkisel bir tedavisi var mı sizden öğrenmek istiyorum. Teşekkürler...
Esma Hanım

Gökçek İksiri bağışıklık sistemini güçlendirir vücudunuzdaki bakteri, virüs ve mantarları yokeder. Muhtemelen sizde vajina florasında problem var. Bu floranın düzelmesi gerek. Bunun için Gökçek İksiri idealdir. Fakat sizde mide ve bağırsak rahatszılıkları ve allerji var mı, şayet varsa tamamlayıcı olarak Gökçek Tonikte gerekebilir. Şayet mide-bağırsak problemi yoksa Gökçek İksiri yeterlidir.