Konu: Allerji
Tekil Mesaj gösterimi
  #23 (permalink)  
Alt 05-07-2008, 11:22
theblackwa theblackwa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Acemi

theblackwa is on a distinguished road

mrblar, ben şu ana kadar alerji dolayısıyla birçok doktora gittim.yani anatomik bir sorunum yok fakat fizyolojik duyarlılıklarım var.en büyük problemim de burnumun akması, terleme, gözlerde çabuk yorulma kızarma bulanıklık.bu yaz biorezonans tedavisine başvurmuştum ve şekerli, beyaz unlu gıdaların perhizini yaptığımda kendimde gözle görülür bir gelişme farkettim, daha sorna mantar alerjimin geçtiği söylendi, sonra tekrarladı dendi, tekrar tedavi oldum, mantaar alerjimin tekrar geçtiği söylendi fakat yine aynı sorunlarım var.açıkçası terlememin gözlerdeki burundaki hassasiyetimin, vücutta eskisi kadar olmasa da oluşan halsizliğimin nedeni yine bu mantarlar gibi geliyor bana.benim burnum tıkandığında kuruduğunda, konsantrasyonum bozulduunda burun akıntısı ve terleme ile toksinleri atınca vücuda bir rahatlama geliyor fakat sürekli terleme vs bana yorgunluk veriyor neyse siz zaten işi çok daha ayrıntılarıyla biliyorsunuz, bu sorunlar yüzüdnen mühendislikten tıp fakültesine geçmeyi bile düşündüm, çok ilgiliyim bu konulara.
aynı zamanda psikolojik de olabilir pek yorum yapamayacağım fakat bana bir öneride bulunabilir misiniz?
yani eklemek gerekirse, yemek sırasında afedersiniz ama geğirme, gaz çıkarma olayı, kulak çınlaması, akut sinüzite döndüğü anda sinüzit belirtileri falan.ben beyaz undan şekerden nasıl uzak kalacağımı bilemiyorum yalnız.türk milletinin yorgunluğu da zaten hep bu yanlış beslenmekten, doğru beslenme kültürünün olmamasından kaynaklanıyor gibi geliyor bana.çevremde bu konuda bilinçli insan sayısı (ki burası istanbul teknik üniversitesi) yok denecek kadar az.sorunlarına çözüm bulamayan insanlar topluluğu diyebiliriz.yani her şeyin fizyolojik bazı döngülerin sonucu olduğundan habersizler ya da habersiz gibi davranıyorlar .

acaba düzenli su içsek bu sorunların önüne geçebilir miyiz uzun vadede?yani ben bu sorunları kalıcı olarka çözmek istiyorum, başka bir alternatif kabul edemem açıkçası, öneri ve yardımlarınızı bekliyorum, bana cvp yazarsanız sanırım sizin ürünlerinizden sipariş edicem fakat yan etkisi olma durumundan da çekiniyorum cvbınız bekliyorum iyi günler kolay gelsin

yazımı yanlış başlıkta görüntülemişim buun için kusura bakmayın, benim burun tıknaıklığı vb sorunlarım için tam olarak ne yapmam gerekiyor?
bu arada ben yurtta kalan bir üniversite öğrencisiyim beslenmeye dikkat etmek cidden zor olacak bu diyeti ömür boyu mu uygulamak gerekli?