Alıntı:
From: sevgiiz
To: ibrahim gökçek
Sent: 19 Mayıs 2008 Pazartesi 17:02
Subject: bilgi
merhaba ibrahim bey nasılsınız daha önce cok yazdım ama kusura bakmayın ama insanlara güvenim çok sarsıldı emin olamıyorum bir türlü.25 yasındayım ve sle hastasıyım 6 aydır tedavi görüyorum ama iyilesecegime dahada ilerledi sle ye bağlı reyno basladı ve ellerım morarıyor sürekli hatta bazı parmaklarım da yaralar olustu 1 ay sizin iksiri kullandım ama ilacları bırakmiştım iyilesemedim iksiri bıraktım smdi cok yoğun ilaç tedavisi görüyorum ama bu ilaclarda pek fayda verecek gibi degil cünkü böbreklerime sancı vuruyor sürekli ilaclar cok agir acaba ondan mı yoksa hastaliğim ilerliyorda böbreklerime zarar nı veriyo anlamadım günde 8 tane kortizon hapı almama gerekiyormuş ve bunun yanında bir sürü ilac daha....şimdi hem iksir hemde ilac içeyim diyorum ama ailem ve arkadaşlarım karsi cikiyor acaba agır gelir mi siz ne dersiniz ne olur bana kesin bilgi verin cünkü psikolojik olarak cökmüş durumdayım ne önerirsıniz iyilesirmiyim iyilesirsem ne kadar zaman alır simdiden tesekürler
|
Gökçek İksir ve enfeksiyon ve daamr çayı ile iyileşirisiniz,diğer ilaçlarıda birlikte kullanabilirisiniz