Alıntı:
şamil´isimli üyeden Alıntı
Merhaba İBRAHİM Bey Ben Hİpertİroİt Hastasiyim.yaklaŞik 38 GÜn Önce Sİzden İksİr Ve Çay Aldim.13-14 GÜnde Bİr Tahlİl Yaptiriyorum.İlk 13. GÜnde YaptirdiĞim Tsh T3 Ve T4 DeĞerlerİmİn GÖrÜldÜĞÜ Tahlİl De DeĞerler Bİraz İyİ Ye DoĞru GİdİŞ Vardi(Çok Az Bİr Şekİlde-ÖrneĞİn Tsh:0.007den Tsh:0.009 A ÇikmiŞti,ft3:12.5den Tsh:10.8 E DÜŞmÜŞtÜ)25.gÜndekİ Tahlİlİmdede Durum 14.gÜndekİ Tahlİl İle Ayni İdİ.36.gÜndekİtahlİlİmde İse Durum Çok Daha KÖtÜye DoĞru Gİtmekteydİ(TSH:0.004DEN KÜÇÜK FT3:11.8 FT4:5.60İDİ).bu Durum Moralİmİ Bozdu.benİm HastaliĞimda Zaman Çok Önemlİ Yanİ Tedavİ Edİlmezse Kalp Rahatsizliklari Ortaya Çikabİlİr.yaŞim 31 ErkeĞİm .son GÜnlede Terlemem Ve HalsİzlİĞİm Bİraz Daha Artti.uykum Daha Çok Gelmeye BaŞladi .ÇALIŞTIĞIM İÇİN İKSİRİ GÜNDE 3 DEFA 2 KAŞIK İÇİYORUM.ne Yapmam Gerekİr.sizden umutluydum eğer çözüm olmayacaksa biran önce ameliyat olmayı düşünüyorum.iyi çalışmalar.cevabınızı bekliyorum.
|
Gökçek İksiri günde 5 defa 2 yemek kaşığı veya günde 3 defa çeyrak çay bardağı alın, yani dozajı mümkün oldukca artırın.ÇAYDANDA GÜNDE BİR LİTRE İÇMEYE ÇALIŞIN.Artı doğru beslenmek gerek.Bir çok hasta amaliyatsız tedavi oldu.Ama sizin durumunuzu en iyi doktorunuz bilir.Amaliyat gerekli diyorsa amaliyat olun.Amaliyattan sonra yeni oluşumları önlemek için iksir ve çay için.Yani amaliyat gerekli ise yaptırın.