Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 06-17-2008, 09:32
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
teknoskop´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamün aleyküm.Başlıkta da belirttiğim gibi 21 Mayıs sizin ilaçlarınızı ve diyetinizi kullanmaya başladım.Önceden de dediğim gibi 12 yıldır kurdeşen hastasıyım. Şu an itibari ile rahatsızlığım yaklaşık olarak %60 oranında azaldı.ALLAH 'ın izni ile geçeceğine inanıyorum.Yalnız ilacınızı kullanmak isteyen kişilere tavsiyem kullanmış oldukları antihistaminleri ve eğer benim gibi prednol de kullanıyorsalar tamamen bırakmak.O tarihten beri bir tane bile ilaç almadım.Evet tabii ki zor oldu.Fakat bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü dediğim gibi 12 yıl dile kolay son 2.5 yıldırda devamlı kortizon kullanıyorum.İlaçlar sadece kaşıntıları o günlük geçiriyor ve kızarıklıkları sadece maske vazifesi görerek örtüyor.Yani anlıyacağınız bana göre bi işe yaramıyor.İnşallah tamamen bu rahatsızlıktan kurtulduktan sonra tekrar deneyimlerimi sizlerle paylaşıcağım.Allah benim gibi bu kurdeşen hastası olan herkese acil şifalar versin.Bu arada şifa allahtan ibrahim bey in ilacı ise sadece vesile.Bu nu böyle bilip iman etmek gerekiyor.Hayırlı günler.ALLAH' emanet olun.
21 Mayıs tarihinde Gökçek İksir ve Gökçek Toniki alıp kullanmaya başladınız, yani ne kadar zaman oldu.Bir ay henüz olmadı ve % 60 iyileştim diyorsunuz.Bu 12 yıldır iyişmeyen rahatszılığınızın 4 haftada % 60 iyileşmesi çok büyük başarıdır.Tabii tedaviye azimle devam etmeniz gerekir.Bilindiği gibi kurdeşeni kortizonlu ve antihistaminik ilaçlarla tedavietmek mümkün değildir.Tek çare bizde, bunun içinde biraz sabır gerekir.