Bel fıtığına balık sarğısı
Babam 72 yaşında ve bel fıtığından 2 defa amaliyat oldu, şimdi son bir kaç yıldır durumu yine kötüleşti.Doktor doktor gezdiriyoruz, kalbi zayıf bu durumda amaliyat olamaz dediler.Sürekli götürdüğümüz doktoru ben böyle rahatszılıkları olan bir kaç hastayı ibrahim beye gönderdim.Alternatif metotlarla iyileştirdi bir de onu deneyin dedi.Bize adresini verdi ibrahim beyi bulduk bel fıtığına karşı gökçek iksir ve kemik çayı ile iyileştiririz kabızlığa karşı ise tonik iyi gelir dedi.Problem değil, fakat durumu çok ağırsa o zaman balık tedavisi uygularız dedi.İksir ve kemik çayını babam 6 hafta kullandı durumunda % 50 iyileşme oldu.Ama babam illa balık tedavisi ben bu ağrılara daha fazla dayanamıyacağım deyince.Somon balığı ve foliye aldık ibrahim beyi çağırdık.Sağolsun geldi ve balığı sardı.Balık 24 saat sarılı kaldıktan sonra çıkardık ve babama duş yaptırdık.Şimdi durumum çok daha iyi diyor ve ibrahim beye dua ediyor.Bel fıtığı ve kalp rahatszılığı yanında sürekli kabızlıkta vardı.Kabızlığının düzelmesi içinse 5 şişe tonik kullandı.Haftada bir şişe tonik içti.
Konu çetin68 tarafından (06-18-2008 Saat 09:14 ) değiştirilmiştir..
|