Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 06-20-2008, 19:59
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart Bel ve boyun fıtığı

Alıntı:
From: zeki sertkaya
To: gokcekaktar@hotmail.com
Sent: 15 Haziran 2008 Pazar 19:37
Subject: Bel ve sırt ağrısı

Merhaba İbrahim Bey, ben 15-20 yıldır bel ve sırt ağrıları çekiyorum. 1998 Bel ve boyun fıtığı,2003 de ikinci defa bel fıtığı ameliyatları oldum. Hiçbir yarar görmedim. Her günüm 24 saat ağrı,yanma,sancı ve zonklama tarzı rahatsıklarım var. Bu süre içinde çeşitli
kaplıca,fizik tedavi,akapunktur,biorozenans,tedavileri gördüm.Hiçbir iyileşme olmadı. Uzun yıllardır çekmekte olduğum bu rahatsıztan dolayı çalışamıyorum. Yaş 54 emekliyim. Ege üni.Fizik tedavi uzmanı hoca 1994 yılında fibromiyalji teşhişi koydu.(Öldürmez güldürmezmiş.) Hiçbir ilaçın faydası olmuyor. Maddi ve manevi olarak çok yıprandım. Tıbbın bu kadar ilerlediği günümüzde bu derdime çare bulunmaması beni çok üzüyor. Kürek arkalarımda gıcır gıcır.sesler geliyor. Kaslarımda çok gergin ve sertleşmiş gibi. Kime nereye baş vuracağımı şaşırdım. Çeşitli devlet,üniversite ve özel hasta nelerde çare bulamadım. Aktif olamıyorum. yorgun ve halsiz oluyorum. Belime bıçak saplanmış gibiyim. 3 defa bel ameliyatı olmam ve platin takılaçağı söylendi. İyileşemeyecegim ve daha kötü olabilir düşüncesiyle amaliyattan kaçıyorum. Sizlerin önerisini alma ihtiyacı hissettim. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz. Tekkürler
GÖKÇEK iKSİR VE Kemik ÇAYI KULLANIN ve doğru beslenin peynir, sucuk, salam, sosis, çay, kahve ve kola yok Gkek Diyet - Ana Sayfa