06-23-2008, 10:55
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
melek35´isimli üyeden Alıntı
Ben Melek saçkıran nedeniyle çok şey denedim.Hiç bir faydasını görmedim.İnternette araştırırken ibrahim beyin sitesini gördüm.Kendisini aradım buyurun gelin dedi.Yanına gittim.Dilime baktı o sizin bağırsaklarınızda çok mantar var, çok mu ilaç kullandınız dedi.Adam nereden bildi bilmiyorum ama bildi.Bağışıklık siteminiz çökmüş, tedavi olmazsanız ileride alerji de olursunuz dedi.Ben söylmeden bildi, bende alerji başlamıştı.Yüzüm de kaşıntılı kabarcıklar oluşuyordu, yani bir çeşit kronik ürtiker.Gökçek İksir ve Gökçek Tonik aldım kullanmaya başladım.Bir ayda alerjiden kurtuldum ve 50 gün sonrada dökülen saçların yerine yenileri çıkmaya başladı.ibrahim beye ne kadar teşekkür etsem azdır.
|
Melek hanım akşam telfon edip acil görüşmemiz gerek durumum kötü diyince tabii buyuurn nedir dedim.Saç kıran dedi, saç kıransa problem değil telaşa gerek yok dediysemde.Bu bir bayan için çok önemli alnımda ve ensemde açılmalar var dedi.Bayanı görünce bende doğrusu gerçekten çok ürkütücü olduğunu farkettim.Dilinin üzeride de sarısı pas gibi bir tabaka vardı.Melek hanım Gökçek İksir ve tonik kullandı, bir ayda kurdeşenden kurtuldu ve 50 günde saçkırandan.Bu kadar kısa sürede iyileşme çok güzel.
|