Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 06-27-2008, 17:00
potter59 potter59 Çevrimd???
Acemi

potter59 is on a distinguished road

ibrahim bey yazımı okumanızı isterim benim size sorum:benim babam 48 yaşında ve bazı rahatsızlıktan sonra doktora gitti rahatsızlığı şu idi:kanlı balgam ateşlenme ve su içememe den dolayı doktora gitti doktor muyaneden sonra babama akciğer kanseri oluğunu söledi bunu sölemesinin sebebi ise sağ akciğerinin üst köşesinde bulunan beyaz benekler doktor babama kansersin dedi babam inanmadı ama bende inanmadım doktor ayrıca su içememesinin sebebini ise boğazındaki yırtığa söyledi ibrahim bey babam yemesi içmesi yerinde ama boğazından dolayı suyu zor içiyor.ama ne bulursa yiyiyor(et,sosis,salam,sucuk,yağlılar hariç.)allaha şükür bağışıklık sisteminin güçlü olduğunu zannediyorum.önceden babam tüberküloz geçirmişti o beneklerin ondan kaynaklanabilir olduğunu sanıyorum bitkisel tıbbı biliyorum ve inanıyorum bu gökçek iksirini sitenizden duydum.faydalı geliceğini sanıyorum iksir nerde satılıyo ve fiyatını söylermisiniz ayrıca ve babama faydalı gelirmi doktorlar babama kanser ilerlemiş dediler ve karaciğerede sıçramış dediler sizden yardım istiyorum allah rızası için hoşçakalın iyi günler.