Bel fitigi / Recete
Selamun aleykum,
basta size kolayliklar ve basarilarinizin devamini dilerim.
Sayfanizda cok ilginc ilginc oldugu kadar da sevindirici haberler okumaktayiz.
Dogrusu sizi telefonla aramak istiyordum ama ilk önce size sorunumu yazili olarak bildirmek istedim.
Ben 33 yasindayim, 90li yillardan beri Almanyada yasiyorum.
Tam olarak bilmiyorum, ama yaklasik 16 yildir bende bel rahatsizligi var. Yani 16-17 yaslarindan beri bende bel rahatsizligi mevcut. Bu 16 yil boyunca cektigim agri ve sancilarin bel fitigindan olup olmadinigindan emin degilim. 98/99 senelerinde cektirdigim CT sonuclarinda(Computer Tomographi) doktorlarim bana bel fitigi ile ilgili herhangi bir sey demediler. En son 2007 de cektirdigim CT'de bel fitigi (Bandscheibevorfall) oldugunu ögrendim.
Aldigim ilaclar, yapilan igneler, masajlar, fizik tedavileri, akupunktur, geleneksel hekim tedavileri, en zoru ve tehlikelisi,bel kemigini ip ile cekme vs.... bendeki bu bel agrilarina karsi bir care olamadilar. öyle tehlikeli tedavilere basvurdum ki, dedim ya iyilesecek, ya da...
Tabi ki, öylesine, ya olur, ya olmaz anlayisiyla degil. Agrilarima dayanamadigimdan idi.
Simdi de yeni bel fitigi tedavisi denilen bazi yeni tedavi yöntemlerini ve uygulamalarini internetten okuyoruz.
Mesela G Terapisi, Nucleo Plasma vs.
Sözü kisa keseyim.
Sizinle telefonla ya da bizzat size gelerek bu konuyu detayli olarak konusabilir miyiz?
Eger buna gerek yok, sizin sorununuzu yeteri kadar anladim ve tedavisi mümkündür diyorsaniz, sizden UYGULAMASIYLA DETAYLI BIR RECETE rica ediyorum.
Saygilarla
Konu Arayan33 tarafından (06-29-2008 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Gerekli
|