07-01-2008, 19:06
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
şirince´isimli üyeden Alıntı
öncelikle herkeze acil şifalar dilerim ben intertisyel sistit hastalığına yaklaşık 4 yıl önce yakalandım hayatımı kabusa çevirdi yaşam kalitem düştü hiçbiryere gidemez olmuştum sürekli lavabo arar olmuştu gözlerim günde 6o dan fazla tuvallete gitmek ne kadar kabus dolu bir yaşamdı üniversite hastaneleride gece gündüz kaldım ama neyazıkkı dr yapabileceğimiz bu dediler antipiyotik yazıp gönderiyolardı dış dünyayla ilişkimi kestim çaresizdim anlıycanız.nette dolaşırken gökçek iksiri denk geldim açıkcası başlarda inanmadım ve defalarca ibrahim beyi arıyıp ben iyileşemiycem dedim oda bana korkma etkiye tepki dedi ve gerçekten sabır ve zaman herşeyin ilacı ilçaları yaklaşık 2 aydır kullanıyorum şimdi saatlerce arkadaşlarıma geziyorum idrar kaçırmalardanda eser yok okadar minnettarımki kendisine ve gerçeketen insaflı biriymiş kendine güveni tam olan biri vakat ilaçlardan yüksek miktarda paralar talep etmedi yani anlıycanız sahtekar vede para tuzağı diğil bu ilaçalar gerçekten yararlı.
|
Şirin hanım sıkıntılarını anlattı analtı dinedim dinledim.Bazen gece geç saatlerde aradı ne oluyor dedim abi benim iyileşecekmiyim.Henüz bir etkisi olmadıda diye sürekli yakınıyordu.Bende acele etme sabret düzelir diyordum.Dorğsu çok zor durmuda olduğundan sürekli sabret diyordum.Sonunda Şirin hanımdan mutlu haber geldi.Çok şükür artık iyileşmişti ve idarını tutabiliyordu.İnsanların böyle çok ağır hastalıklarından kurtulmalarına valla hani bende çok seviniyorum.
|