Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 07-28-2008, 09:59
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
tllga´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar ,
Alıntı:
tllga´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben as hastası olarak üçüncü şişemi bitirmek üzereyim ve sonuçkarımı sizlerle paylaşmak istedim.Çünkü ben ve benim gibi hastalar bizim yazdığımız notları refarans olarak kabul edeceklerdir.
Bende as hastası olarak alternatif tıp araştırmaya karar vedim ve bu siteyi buldum.Daha sonra sayın gökçeke sorularımı sordum ve almaya karar verdim.ilk aldığım şişede çok bir fark hissetmedim.
Evet değişiklik vardı ama çok büyük değildi.Sebebini sorduğum da sayın Gökçeke bu işin sabır isteyen bir iş olduğunu söyledi.
Bende kendisine olan inancımla tedavime devam ettim.İkinci ve üçüncü siparişlerimi verdim.
Önceleri yataktan kalktıktan sonra kalçalarımın ve kaslarımın açılmasını bekliyordum ve bastığımda acı çekiyordum.Birde bu hastalıkta sinirden uzak kalmak gerekltiğini anladım.Evet sinir tüm hastalıkların başlangıcıdır ama bu hastalıkta da kızdığım zaman kaslarım geriliyor ve de o da kalçalarım da yada belimde ağrı yapıyor.
Önceleri yattığım zamanlar sağdan sola ya da tam tersini yaptığım da çok zorlanıyordum.
Fakat zamanla bunlarda bir düzelme gördüm.Artık rahatça kalkabiliyorum ve çokta rahat olmasa da belli ölçülerde vucudumu eğip bükebiliyorum.
Diyceksiniz ki hiç mi ağrın olmuyor.Belli dönemlerde şiddetli ağrılar geliyor.3-4 gün sürüyor ve geri gidiyor.Bazı dönemlerde hiç ağrı olmuyor.Tabi bu zaman dilimlerinde vucudumu çok zorlamıyorum.Zorladığım zaman zaten ağrı kendini hissettiriyor.
Bunun sebebini de sayın Gökçek curufların sökülmesi olarak açıklıyor.Bazen sırtım da bazen kalçalırımda hissediyorum bu ağrıları.
Bende burada yazan hastalar gibi tam manada iyileşip futbol oynamak için sabırsızlanıyor ve biran önce iyileşmek için dua ediyorum.
Bunları sizlerle paylaştım çünkü yazılan notları okudu bir hasta hiç mi iyileşen yok diye bir soru yöneltmiş.Eğer diğer hastalarda benim gibi sonuçları paylaşırsa hem yeni alacaklar hem de bizler için aydınlatıcı olacaktır.
Herkese acil şifalar dileerimm...
Evet sağlığınıza kavuşmanız mümkün tabii doğru beslenmekte önemlidir, asidoza sebep olan besinlerden uzak durmak gerekir.Örneğin peynir, sucuk, salam, sosis, çay, kahve ve kola iyi değildir.Gökçek İksir ve Gökçek as çayına 5-6 ay devametmek gerekir.