08-03-2008, 22:47
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alerji, faranjit, snüzit, yağbezi, bağırsak mantarları
Alıntı:
Enver968´isimli üyeden Alıntı
Ben Enver aslan Bursalıyım, fakat işim gereği yılllardır Belçikada yaşıyorum.Ylllarca doktor doktor gezdim hiçbiride sizin boğaz-, sinüs- ve bağırsaklarınızda mantar var demedi.İbrahim bey dilime baktı sizde çok yoğun bağırsak mantarı var dedi ve uzun uzun mantarlardan bahsetti.Tam beş sene evel pollen alerjisi denen bitki tozlarına karşı sonrada ev tozlarına karşı alerji başladı.Belçikada Doktorlara git gel antihistaminik ve kortizonlu ilaçlar yazıp gönderiliyoruz.Önceleri etkili olan bu ilaçlar zamanla etkisini kaybetti.Alerji çekilmez bir hal aldı bizde.Fakat Gökçek Toniki ibrahim bey Almanyada üretmediğinden gökçek iksire başladım.Bundan tam 6 ay önce.Gökçek İksir vücudumdaki sayısız yağbezlerine karşı kullandım.Önce yağbezinden kurtulayım, sonra Türkiye ye izine gidince allerjiye karşı tonik kullanırım dedim.Gökçek iksiri 6 aydır kullanıyorum.Yağbezlerinde ilk 4 ay hiçbir şekilde küçülme belirtisi olmadı.İbrahim beyi aradım neden bir etkisi olmuyor diye ibrahim bey de dozajı artırın dedi.Bende günde 3-4 defa yarım çay bardağı almaya başladım ve bir ay içince etkisini göstermeye başladı.Yağbezleri şimdi çok çok küçüldüler ama bende 30-40 tane yağbezi var.Şimdi izindeyim ve 6 haftadır da gökçek tonik kullanıyorum.Tonik kullanmaya başaldıktan 3 hafta sonra antihistaminli ve kortizonlu ilaçları bıraktım.Alerjiye karşı tonikin süper etkisi var.Ben önceleri Belçikaya uçsam, veya Fransaya veya Sudi Arbistan gidip gelince hemen hastalanıyor ve nefes alamıyordum.Doktorum sinüzit, faranjit ve bronşit diyor ve antibiyotikler veriyordu.Önce iyileşiyordum.Ama antibiyotiklerin geçici etkisi daha sonra daha ağır enfeksiyonlara sebep oluyor.Türkiye ye izine gelmeden önce doktoruma gittim, doktorum boğazımı sinüslerimi ve kullaklarımı inceledikte sonra Enver bey ne kullandınız allah aşkına çok süper dokularınız temizlenmiş sinüzit ve faranjiten eser yok dedi.Belçikalı doktoruma gökçek iksirden bahsettim.Harika bir şey banada getirin dedi.Bizim Belçikada bir kitap evimiz var ve tercüme ve yayınla uğraşıyoruz, çok geniş bir çevremiz var herkese iksir ve tonikten bahsediyorum.İbrahim bey bana göre asrımızın en büyük mucididir.Kendisine ne kadar teşekkür etsem az allah ibrahim beyden razı olsun.
|
Enver bey yanıma geldiğinde öyle çok hastalıktan bahsettiki.Önce diline baktım ve bağırsaklarında mantar olduğunu ve bu mantarları ürttiği toksik maddeler nedeniyle bir çok hastalığın ortaya çıktığını söyledim ve nasıl tedavi edebileceğimiz konuştuk.Enver beyde de çok sabırlı bir insanmış 4 ay yağbezlerinde hiç bir küçülme olmamasına ragmen tedaviye devam etmesi taktire şayandır.
|