08-08-2008, 12:38
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
ismail76´isimli üyeden Alıntı
İki ay askerlik yaptıktan sonra Almanya ya döndüm ve arkasından allerji başladı.Önce besin allerjisi, 1 yıl sonra pollen allerjisi ve 2 yıl sonra bronşial allerjik astıma yakalandım.Frankfurtt'ta bir çok doktora gittim.Verikleri ilaçlar önce hafif iyileştiriyor sonra rahatszılık çok yoğun ve kötü ve ağır bir şekilde devam ediyor.En son yatağa yattığımda ölecekmişim gibi içimde bir korku giriyor, nefesim daralıyor ve hemen yataktan kalkıyordum.Yatsam sanki ölecekmişim gibi geliyordu.Çok acı çektim.İbrahim abiyi burada camiden tanırım.Bana tavsiyelerde bulundu ama ona o zaman itibar etmedim.Modern tıp varken otla çöple uğraşamam dedim.Oda sen bilirsin birgün yine bana geleceksin ama inşallah çok geç olmadan gelirsin dedi.Sonra o benim gittiğim camiye gelmeyince adresini de bilmeyince bulamadım.Sonra araştırdım telefonun aldım konuştum.Bana senin bağırsaklarına asker iken mantar yerleşmiş bu mantarların ürettiği toksik maddeler nedeniyle bu hastalıkları çekiyorsun dedi ve mantarlarla ilgili bir yazı gönderdi.Mantar yazısını okuyunca şaşırdım, çünkü oradaki belirtilerin % 90'ı bende de vardı.Gökçek İksir ve Gökçek Tonike başladım 3 hafta sonra kortizonlu hapı ve antihistaminik hapı bıraktım.Bugün tam 2 ay oldu.Pollen allerjisi, besin allerjisi, bronşial allerjik astım ve panik ataktan kurtuldum.Allahım çok büyüksün dünya varmış.İntihar etmeyi düşündüğüm ve sabahlara kadar uyuyamadan deli gibi evin içinde gezdiğim günler geride kaldı.Gözlerimden uyku akıyordu yatağa yatınca ölecekmişim gibi içime bir korku ve panik ve nefes darlaması yaşıyordum.Öleceğim korkusu ile hemen ayağa kalkıyordum.İbrahim abi keşke seni daha önce dinleseydim.Bu kadar acıyı çekmezdim.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN, NE MURADIN VARSA VERSİN.
|
Evet ismaili eskiden beri iyi tanırım, keşke raahtszılıkları o kadar ağır değilken beni dinleseydi.BU RAHATSZILIKLAR GEÇTİ DİYE GÖKÇEK İKSİR VE GÖKÇEK TONİKİ HEMEN BIRAKMAMANIZ GEREKİR.Mantarlar tamamen yok olmadan tedaviyi yarım bırakırsanız ileride yine problem olur.Bu nedenle bir ay tonik ve 3-4 ay iksir daha kullanmanzı gerekir.
|