Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 08-28-2008, 20:01
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
senol08´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle Herkese Selamlarımı Sunarım. Allah Bütün Hastalara şifalar Versin Inşallah.benim Eşim 2 Yıldır ülseratif Kolit Hastası En Son Iki Sefer Birincide On Gün Ikincide 14 Gün Gastroenteroloji Uzmanı Kontrolunde Yattı. ülseratif Koliti Tedavi Olmadığı Gibi Genel Sağlık Durumuda Iyi Değildi Artık. Ve Bir Gün Internette Dolaşırken Gökçek Iksir Ve Gökçek Tonike Rastladım Ve Dikkatimi çekti Okudum şifayı Veren Allah Biz Sebeplere Tutunuyoruz ölçüsüyle şifa Vesilesidir Inşallah ümidiyle Yola çıkarak Ilaçları Aldık Ve Kullanmaya Başladı Eşim. Ilk On Onbeşgün Bağırsak Yırtılması Gibi Ağrı Oldu Ondan Sonra Yavaş Yavaş Azaldı Ve Bu Ağrıların Olduğu Dönemlerde çok Yoğun şekilde Iltihapla Karışık Kanama Ve Yarı Ishal şeklinde Devam Etti.acaba Dahamı Kötüye Gidiyor Diye Ibrahim Beye Durumu Ilettik Gayet Normal Dedi Ilaç Etki Ediyorki Tepki Oluyor Cevabı Verdi. Sabredin Ve Ilaçları Kullanmaya Devam Edin Dedi Ve O Ağrılar Ve Dışkı şekli Yavaş Yavaş Düzelmeye Başladı Ve En önemlisi Hastanın Takatı Düzelmeye Başladı.şuanda 53 Gün Oldu Ilaca Başladıktan Sonra Ve Hastada Fark Etmeye Başladı Allaha şükürler Olsunki Istikamet Iyiye Doğru Gidiyor Allah Razı Olsun Ibrahim Gökçek Beye Vesile Olduğu Için. Tam Tedavi Için Daha Biraz Daha Kullanmamız Gerekiyormuş Olsun Yeterki Hasta Iyi Olsun Gerçekten ülseratif Kolit Zor Bir Hastalık Bizim Gibi Olanların Allah Yardımcısı Olsun Denemelerini Tavsiye Ederim.

Şenol bey sizinde söylediğiniz gibi ülseratifkolit çok ağır bir rahatszılıktır ve tedaviside o oranda zaman alır.Çok kimyasal ilaç kullananlarda tedavi süreci o ölcüde uzar.Çünkü kimyasal ilaçlar bağırsak mukozasını tahrip eder ve mukoza duyarlılığını kaybeder.Gökçek İksir ve Gökçek Tonik devam edein.Bazen ve nadiren 3 ay tonik ve 5-6 ay iksir kullanmak gerekebilir.