Yardım Edin Bana Arkadaşlar 2 Yıl Oldu Bıktım.
Ben Trabzondan Yazıyorum Sizlere Sayın Ibrahim Bey Benim Bu Hastalığımı Geçir Dile Benden Ne Dilersen. Ben Yaklaşık Iki Senedir Gastrit, Reflü Ve Peplikulus Die Hastalıklar Varmış Bunlarla Uğraşıyorum.gitmediğim Doktor Gitmediğim Koccakarı Kalmadı Hepsinden Zamanlan Biraz Fayda Gördüm Fakat Akabinde Tekrar Hastalık Devam Etti. Eskiden Iki Paket Sigara Içerdim Günde şimdi Iki Günde Bi Paket Içiyorum. Kendime Ne Kadar Dikkat Ediorsam Bi Türlü Kurtulamıyorum Bu Hastalıktan. Bende Olan Başlıca Hastalıklar şunlar.
1 - Su Bile Içsem Gegirme Oluyo Bende Tokta Olsam Aynı Açta Olsam Aynı
2 - Yemek Yerken Erken Doyuyorum Ve Yemekten Kalktıktan Yarım Saat Sonra Tekrar Acıkıyorum Ve Yemek Yiyemiyorum.
3 - Aşırı Derecede Terleme Ve Ateşlenme Oluyo Yemek Sırasında.
4 - Ağzıma Acı Su Geliyo Istifra Edecekmiş Gibi Oluyorum.
5 - Aşırı Derecede De Istahsızlık Var Ve çok Sayıda Sancılanma Karın Ve Mide Bölgemde Oluyo[sıze="4"][/sıze]
Ve Bunlara Benzer Birdünya Belirti Var Bende Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız ömür Boyu Minnettar Kalırım Sizlere Inanın Bu Hastalıktan Sebep Canımdan Bezdim, Oruç Tutamıyorum şu Anda En çok Bu Dokunuyo Banane Olur Yardım Edin şifa Allahtandır Bilirim Ama Vesile Olun Bana Lütfen. Bu Hastalıklarıma Hangi Ilaç Yarar Ve O Ilaçları Nasıl Alabilirim Bana Yol Gösterin Arkadaşlar.
|